Seksikolumni: Haluan vieraita sänkyyni – todellakin!

Miksi erilaisia seksileluja pidetään vain sinkkujen ilona? Vastausta en tiedä, enkä todellakaan ymmärrä, miksi tällainen käsitys tuntuu leijuvan ilmassa. Omaan aviovuoteeseeni seksilelut ovat enemmän kuin tervetulleita.

Kaikki alkoi siitä, kun mieheni kanssa suhteemme ensiaskelia yhdessä ottaessamme mietimme pitkän seksisession päätteeksi, pitäisikö vällyjen väliin ottaa kolmas osapuoli: seksilelu. Ensimmäisellä kerralla ongelmaksi muodostuivat muuttolaatikkoni, joista ei löytynyt tavaroiden huonon organisoinnin vuoksi lelun lelua. Päädyimme sillä kertaa suihkuun voimistamaan tuntemuksian. Letkusta erotettu suihkun suutin suoriutui tehtävästään erinomaisesti – meidän kummankin mielestä.

Sittemmin pahasta mielikuvituksen puutteesta ja merkkipäiväinhosta kärsivä mieheni on ottanut epäsäännöllisin väliajoin asiakseen tilata meille mitä erikoisempia seksivälineitä. Kaapeista löytyy tänä päivänä jos jonkinmoista dildoa, värisijää ja pumppua, jotka ovat käytössä juuri sen mukaan, miltä kullakin hetkellä tuntuu. Täytyy myöntää, että aktiivinen harrastuksemme otti ikävää takapakkia taannoisen muuton yhteydessä, kun kokonainen laatikollinen lelujamme katosi ilmeisesti sinne, missä kaikki parittomat sukat makaavat kasoissa. Se on yhä mysteeri, missä silmäterämme ovat tätä nykyä – toivottavasti turvassa. Kaiken tämän jälkeen sänkyymme on onneksemme päässyt muun muassa mieheni peniksen mukaan valettu dildo.

Olen iloinen siitä, että lähipiiriini kuuluu useampi ihminen, joka ei kiinnitä suihkun suutinta takaisin letkuun hätäpäissään huomatessaan yllätysvieraan saapuneen. En pidä minkäänlaisena salaisuutena tai tabuna sitä, että ystäväni – varatut tai sinkkuelämää viettävät sellaiset – pitävät huolen siitä, että orgasmien määrä elämässä pysyy vakiona.

Suosittelen kaikkia ottamaan ilon irti nykypäivän äärimmäisen kattavasta seksilelutarjonnasta, jonka laajasta joukosta löytyy sataprosenttisen varmasti jotain aivan jokaiseen makuun. Tee sooloseksistä tai seksistä kumppanisi kanssa – oli kyse sitten satunnaisesta hoidosta, vakipanosta tai puolisosta – entistä nautinnollisempaa ja anna kolmannelle pyörälle, seksilelulle, mahdollisuus!

Lue myös:

    Uusimmat