Seksikkäät tähdet säteilevät tänä kesänä rohkeassa punaisessa – katso kuvat!

Seksikäs ja rohkea punainen sopii niin ruskettuneen kuin vaaleammankin ihon seuraksi. Tämän ovat huomanneet myös tähdet ympäri maailmaa, sillä punaisella matolla on viime viikkoina ihasteltu erityisen paljon punaista pukuloistoa.

Kirkkaanpunaiset iltapuvut ovat tänä kesänä maailmantähtien suursuosiossa. Helmi kokosi yhteen upeimmat kirkkaanpunaiset puvut, joita on viime aikoina bongailtu maailmantähtien yllä.

Seksikäs punainen ei tarvitse rinnalleen asusteita

Seksikäs kirkkaanpunainen väri on katseenvangitsija, joka ei kaipaa seurakseen usein sen kummempia asusteita. Useat tähdet ovatkin viime aikoina yhdistäneet upean punaisen kanssa yksinomaan näyttävät kengät ja upean kampauksen – lopputulokset puhuvat puolestaan.

Uusi trendi on omaksuttu tähtien joukossa

Tähdet ovat maailmalla selvästi omaksuneet tämän kesän värikkäät trendit. Kesän trendikkäimpien värien parhaita paloja ollaan nähty punaisella matolla juuri punaisina näyttävinä iltapukuina. Aiemmin maanläheisempiin sävyihin tykästyneet tähdetkin ovat tänä kesänä rohjenneet kokeilla jotain uutta yllään: tästä loistavana esimerkkinä kirkkaanpunainen mekko.

Tähdet edustavat punaisissa iltapuvuissa kuin omissa nahoissaan

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja