Seksikkään Einin paluu: Olen ihan liekeissä

Tämä kesä on Einille erityinen. Keikkailun lisäksi laulaja äänittää uutta pitkäsoittoa, ensimmäistä 14 vuoteen.

– Olen aivan liekeissä. Nyt mennään niin sydämellä kuin vain voi mennä. Vauhdikasta musiikkia on tulossa, sellaista melodista iskelmädiskoa, Eini iloitsee.

Levyn tekeminen on innostanut Einiä niin, että laulaja lupaa jo tässä vaiheessa, ettei seuraavaa uutta levyä tarvitse odottaa neljäätoista vuotta.

Yleisö odottaa uutta materiaalia vähintään yhtä innoissaan kuin Eini itse. Keväällä julkaistu sinkku, Mä jään, nousi suoraan Radio Suomen listaykköseksi.

– Olen tehnyt vuosien ajan tasaisesti keikkaa, ja keikoillani on aina käynyt ihmisiä. Olen onnellinen, että he ovat jaksaneet tukea minua hiljaisinakin aikoina. Nyt, kun olen tulossa uudestaan esiin, ihmiset iloitsevat siitä, että he saavat takaisin sen Einin, johon he alun perin ihastuivat.

Näin Eini pysyy upeassa kunnossa

Viime syksynä 50 vuotta täyttänyt Eini myöntää, ettei keikoista palautuminen suju enää yhtä nopeasti kuin ennen. Se ei kuitenkaan tahtia haittaa.

– Nyt mennään täysillä eteenpäin. Osaan kyllä ottaa lomaa sitten, kun siltä tuntuu. Olen ajatellut asian niin, että nyt tilanne on tällainen, ja nukun sitten kun kerkeän.

Terveelliset elämäntavat antavat voimia ja pitävät Einin upeassa kunnossa.

– Syön terveellisesti ja käyn salilla ja vesijuoksussa. Arkena kuljen tukka poninhännällä ja lenkkareissa. Vasta ennen keikkaa muuntaudun artisti-Einiksi meikkaamalla ja pukeutumalla. Keikoilla sitten kimallan ja hohdan täysillä.

Eini kertoo huomanneensa yleisössä muutoksen viime aikoina. Keikoille on ilmestynyt paljon parikymppisiä.

– He ovat minun ikäisteni fanieni lapsia, jotka ovat kuunnelleet musiikkiani c-kasetilta lapsena. Heistä keikkani ovat todella kasaria, ja he pitävät siitä. He laulavat ja tanssivat mukana innolla.

Kesäflirttiä avoimin mielin

Kesän keikoilla ihmiset ovat usein iloisin mielin liikkeellä, ja voipa joidenkin toiveena olla myös heilan löytäminen yleisön joukosta. Jos kesäheila on haussa, Eini suosittelee jättämään tarkat suunnitelmat tekemättä.

– Kun lähtee liikkeelle avoimin mielin ja spontaanisti, mitä vain voi tapahtua. Jos taas ajattelee, että heila on pakko löytää, niin sitä ei taatusti löydy, Eini vinkkaa.

Kuvat: Einin kotisivut

Studio55.fi/Tuuli Lindgren

Lue myös:

    Uusimmat