Seksikästä joulua – katso kuumat seksivinkit!

Joulukuun pakkasilla voi hyvällä omallatunnolla jäädä peiton alle lämmittelemään. Näin otat kumppanisi kanssa joulukuusta kaiken ilon irti!

Bettyconfidential.com listasi viisi tapaa, joilla teet joulukuusta astetta mielenkiintoisemman. Kokeile näitä seksivinkkejä!

1. Mistelinoksa. Ripustakaa mistelinoksa sänkynne yläpuolelle. Näin osoitat miehellesi, että lomalla voi harrastaa seksiä vaikka joka yö.

2. Seksilelut. Myös aikuisten joululahjapaketeissa voi olla leluja! Tee joululomastanne ikimuistoinen ja kääri lahjapapereihin tuhmia seksileluja.

3. Kulkuset, kulkuset! Piristä seksielämäänne uudella asennolla. Kiipeä miehesi päälle ja mene sellaiseen asentoon, jossa yletyt tarttumaan miehesi etuvarustukseen.

– Minusta on ihanaa, kun tyttöystäväni koskettelee kiveksiäni, kun hän on päällä. Se tuo seksiin aivan uuden tason, eräs mies paljastaa.

4. Makeaa sänkyyn. Suuseksi saa mielenkiintoisen käänteen, kun imeskelet ennen sänkyleikkejä minttukaramellia. Minttu saa miehesi kirjaimellisesti kihelmöimään innostuksesta.

5. Roolileikit. Pukeutukaa joulun kunniaksi roolipukuihin. Olkaa vaikkapa joulupukki ja joulumuori. Kuka on ollut kiltti ja kuka tuhma?

MTV3/Helmi

Lähde: Bettyconfidential.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat