Seksikäs-Suklaa pääsee muskeliveneen kyytiin: "Tavallinen ihminen ei tiedä, mitä tämä leikki kustantaa"

Ari esittelee muskelivenettään Seksikkäälle-Suklaalle.

Fleksaajat-ohjelman avausjaksossa Seksikäs-Suklaa tapaa muskeliveneharrastajan. 

Uutuussarjassa Fleksaajat juontajat Seksikäs-Suklaa ja MolyBros lähtevät etsimään Suomen kovimpia fleksaajia, jotka elävät muita leveämmin, eivätkä pelkää näyttää sitä. Fleksaamisen kohteena ovat muun muassa vaatteet, kengät, veneet ja kellot.

Avausjaksossa Seksikäs-Suklaa tapaa Hangossa MolyBrosin Abdirahman Keinaanin ja Ibrahim Manzan ja vihkii heidät mukaan matkaan etsimään Suomen kovimpia fleksaajia.

Jaksossa Seksikäs-Suklaa pääsee tapaamaan muskeliveneharrastaja Ari Laineen, joka esittelee omaa power boat -elämäntyyliään. Muskelivene on avomeren käyttöön sopiva avovene, joka kulkee yli 100 km/h.

– Tämä on todellakin elämäntapa, todella tärkeä harrastus minulle, Ari kertoo omasta veneestään.

– Joskus multa on kysytty paljon vene maksaa, niin minä olen sanonut, että ei ole myytävänä. Tavallinen ihminen ei tiedä, mitä tämä leikki kustantaa,  Ari kertoo. 

Katso videolta, miten Seksikäs-Suklaa reagoi muskeliveneen vauhtiin.

MolyBros-kaksikko tunnetaan Paljon sun outfit maksaa -videoista, joissa on vieraillut tavallisten kansalaisten lisäksi tuttuja nimiä, kuten Cheek ja Sanna Marin.

Seksikäs-Suklaa tiedustee Fleksaajat-jaksossa Molybrosin top 3 videoita, joista ovat itse tykänneet eniten. Molybros listaa Cheekin ja Sanna Marinin lisäksi podcastaaja Junnun videon omiin top 3-videoihin.

Junnun videolla hänen outfitin kokonaishinnaksi tulee 134 302 euroa. Hänellä on muun muassa ranteessaan kello, jossa on 2 000 timanttia.

Fleksaajat alkaa MTV Katsomossa ti 18.4. ja MTV Subilla su 23.4. klo 18.30.  Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa. 

Lue myös:

    Uusimmat