”Seksidonitsi” auttaa yleisiin yhdyntäkipuihin – lisänautintoa myös miehille

"Seksidonitsi" on kaivattu apu naisille, jotka kärsivät yhdyntäkivuista. Miesten voi puolestaan odottaa nauttivan yhdynnästä enemmän silloin, kun nainenkin nauttii.

Yllä olevalla videolla seksikaupan myyjä kertoo, millaisia seksileluja ihmisten tulisi kotiinsa hankkia.

Naisen kokema kipu seksin aikana ei ole mitenkään tavatonta. Kipu voi johtua monista eri syistä: esimerkiksi endometrioosista, syöpähoidoista, kumppanin suuresta peniksestä tai omasta pienestä vaginasta. Yhdysvalloissa tehdyn selvityksen mukaan, jopa 75 prosenttia naisista kärsii kivusta seksin aikana.

Penetraation aiheuttamasta kivusta kärsi myös Emily Sauer, 33. Hän häpesi vaivojaan, ja kun viimein kertoi niistä lääkärille, hän sai neuvoksi juoda lasillisen viiniä ja rentoutua. Ei auttanut.

"Seksidonitsi", Ohnut, säätelee penetraation syvyyttä

Sauer on nyt kehittänyt ”seksidonitsin”, jonka pääasiallisena tarkoituksena on helpottaa naisten kärsimiä yhdyntäkipuja. Ohnut-niminen keksintö säätelee penetraation syvyyttä.

Ohnut-nimeen innosti donitsi (eng. doughnut). ”Seksidonitsi” myös muistuttaa kaukaisesti kyseistä leivonnaista. Ohnut koostuu venyvistä silikonirenkaista, jotka pinotaan peniksen tyveen. Syvyyttä voi säädellä kolmen eri ”donitsin” avulla mieleisekseen.

Jokainen Ohnutin rinkula on hieman eri kokoinen. Rinkulat on tarkoitus asettaa peniksen ympärille suuruusjärjestyksessä niin, että suurin rengas on tyvessä ja pienin lähempänä kärkeä. Näin ”donitsin” osat lomittuvat mukavasti toisiinsa.

”Seksidonitsin” kerrotaan pitävän myös kondomit paikoillaan.

Miehet kiihottuvat naisen nautinnosta 

Mitä miehet sitten ”seksidonitsista” ajattelevat?

– Käyttö tuntui emotionaaliselta voitolta minulle ja kumppanilleni, kertoo Sauer Daily Mail -sivustolle.

Ohnutin keksijän mukaan esine lisäksi auttoi pariskuntaa puhumaan avoimemmin seksiin liittyvästä ongelmasta: kivusta.

”Seksidonitsia” testanneet miehet ovat myös kertoneet tyytyväisyydestään Ohnutiin. Erityisesti miehet kiittelivät sitä, että pystyivät näkemään, kuinka nainen nautti huoletta yhdynnästä.

***

8:10

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja