Mainos

Seksiä päänsärkyyn tai säälistä, ei rakkaudesta

Seksiä harrastetaan himon, rakkauden tai hellyyden takia. Vai oliko se sittenkään niin?

Texasin yliopiston tutkijat haastattelivat tuhatta amerikkalaista naista, kun he halusivat selvittää miksi naiset oikein harrastavat seksiä. Professorit Cindy Meston ja David Buss saivat kuulla aivan eri syitä, kuin mitä he odottivat.

Naiset harrastavat seksiä, kun ovat ikävystyneitä tai parantaakseen päänsäryn. Yksi kertoi harrastavansa seksiä, jotta mies veisi roskat ulos ja toinen piti seksiä uskonnollisena kokemuksena.

Sääliseksi ei ole laisinkaan harvinaista ja joidenkin mielestä seksi on oiva keino välttää riitely. Lähes 85 prosenttia vastanneista kertoi, että säännöllinen seksi takaa rauhallisen elämän ja sillä saa apua kodinhoitoon.

Itsekkyys kunniaan!

Tutkimuksen mukaan joka kymmenes nainen harrasti seksiä saadakseen mieheltään lahjoja ja jotkut puolestaan palkitakseen miehen hienosta illallisesta tai muusta vastaavasta.

Etenkin yliopistoissa opiskelevat naiset harrastivat seksiä helposti myös muiden kuin poikaystäviensä kanssa.

Tiivistäen tutkimustulokset kertoivat, että naisille seksi on pikemminkin huvia kuin rakkautta. Eroa on myös miesten ja naisten seksiasenteilla. Esimerkiksi miehet pitävät naisia edes jonkin verran seksikkäinä, mutta useimmat naiset eivät pidä miehiä puoleensavetävinä laisinkaan.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shuttetstock

Lähde: Telegraph

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.