Mainos

Seitsemän reppureissaajaa tappanut Australian pelätyin sarjamurhaaja on kuolemansairas – poliisin toiveet tunnustuksesta alkavat hiipua

Australian tunnetuin sarjamurhaaja Ivan Milat on aloittanut kemoterapian vankisairaalassa.

Milat, 74, sairastaa ruokatorven syöpää, joka on levinnyt hänen vatsaansa. Hänet siirrettiin toukokuussa Goulburnin korkeimman turvallisuusluokan vankilasta ensin sairaalaan Sydneyyn ja sieltä edelleen Long Bayn vankisairaalaan.

pyörätuolissa istunut Milat kuljetettiin autossa olleessa häkkissä, ja autosaattueetta vartioi poliisin helikopteri. The Guardianin mukaan kuuluisan murhaajan siirto-operaatiota seurasi useita toimittajia.

Sisaruksenpoika Alistair Shipsey kertoo australialaiselle 7 Newsille, että Milatin tila on erittäin heikko. Pahamainen murhaaja on laihtunut 20 kiloa syöpädiagnoosin jälkeen.

– Hän aloitti kemoterapian tällä viikolla ja on saanut painoa takaisin, Shipsey sanoo.

– Hän puhuu normaalisti ja on täysin järjissään. Hän pystyy vastaamaan kaikkiin kysymyksiin.

Seitsemän raakaa murhaa

Milat tuomittiin vuonna 1996 seitsemään peräkkäiseen elinkautiseen ja 18 vuoden vankeuteen. Hän murhasi seitsemän parikymppistä reppureissaajaa Belanglon metsässä Guildfordin esikapunkialueella Sydneyn lähellä vuosina 1989–1993.

Tietyöläisenä työskennelleen Milatin uhreista kolme oli saksalaisia, kaksi brittiä ja kaksi australialaisia.

Murhat tapahtuivat raa’alla väkivallalla ampumalla ja puukottamalla. Erään uhrinsa hän mestasi, eikä kalloa koskaan löydetty.

Milat on toistuvasti kiistänyt syyllisyytensä eikä ole suostunut minkäänlaiseen yhteistyöhön virkavallan kanssa. Poliisi toivoo saavansa sarjamurhaajalta tunnustuksen vielä ennen kuin hän kuolee.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja