Seitsemän asiaa, joihin mies kiinnittää naisessa ensimmäisenä huomiota

Jos haluat tehdä mieheen lähtemättömän ensivaikutelman, panosta hymyyn ja aitouteen. Myös oikeanlainen silmämeikki voi hurmata hänet! Ennen kuin mies pääsee tutustumaan sisäiseen kauneuteesi, hän kiinnittää ensin huomiota näihin ulkoisiin seikkoihin.

Mies kiinnittää naisessa usein huomiota evoluution sanelemiin asioihin. Kuin huomaamattaan mies etsii naista, joka on terve, aito ja hedelmällinen. Nämä asiat naisessa kiinnittävät miehen huomion ensimmäisenä.

Hiusten paksuus

Hiusten paksuus osoittaa miehelle, että nainen on terve. Tämä on jäänne evoluutiosta. Pidä siis kutreistasi hyvää huolta ja hurmaa mies hiuksillasi! Suomalainen hiuslaatu on luonnostaan ohutta, mutta oikeanlaisella hiusmallilla saat ohuistakin hiuksista näyttävät.

Hymy

Jos silmäsi nauravat kun hymyilet, mies todennäköisesti ajattelee, että olet rento ja hauska. Mies arvostaa aidosti hymyilevää naista. Hymy kannattaa muutenkin, sillä hymyilevää henkilöä on helpompi lähestyä!

Äänensävy

Hieman korkeapi ja kirkkaampi äänensävy muistuttaa miestä nuoruudesta ja terveydestä. Jos äänesi on heleä ja kirkas, vedät vastakkaista sukupuolta puoleesi luonnostaan.

Lantion ja vyötärön suhde

Miehet tarkastavat kuin huomaamatta lantiosi ja vyötärösi suhteen, sillä he etsivät tiedostamatta naista, joka on hyvä äiti. Jos vyötärösi on huomattavasti pienempi kuin lantiosi, viestii se hedelmällisyydestä. Jos haluat fuskata, valitse yllesi leveä vyö, joka luo illuusion tiimalasivartalosta.

Hehku

Miehet arvostavat hyvää terveyttä – myös henkisellä puolella. Ihosi hehku paljastaa henkisestä hyvinvoinnistasi paljon. Stressi ja ahdistus vaikuttavat ihoon, joten jätä stressi tietoisesti taka-alalle ja pidä ihostasi hyvää huolta.

Aitous

Miehet arvostavat aitoutta ja sama pätee, kun kyse on naisen ulkonäöstä. Hiusten- ja ripsienpidennykset viestivät, että seurustelu kanssasi voi tulla kalliiksi! Kun hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet, ja osaat arvostaa hyviä puoliasi, sinusta huokuu itsevarmuutta – jota mies ei osaa vastustaa.

Silmät

Ihmiset keskittyvät silmiin enemmän kuin mihinkään muihin kehon osiin. Panosta siis silmiin! Hyvin tehty silmämeikki saattaa koukuttaa hänet tiedostamatta. Varo kuitenkin sutimasta pakkelia liikaa, sillä liika meikkikerros voi luoda turhamaisen kuvan.

AVA

Osittainen lähde: Cosmopolitan.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja