Tämä miehinen piirre saa naiset kuumaksi

Vaikka kesä on vasta edessä, voi talvivaatteistakin kuoriutuvat mies kuumentaa hameväen tunteet. Suomalaiset naiset kertoivat Helmelle, mikä miehessä sytyttää!

Kevään kynnyksellä miehisestä komeudesta nautiskelevat suuntaavat ajatuksensa lähestyvään lämpimämpään aikakauteen ja väheneviin vaatekertoihin. Suomalaiset naiset kertoivat Helmelle, mikä miehissä sytyttää.

Eniten positiivisia väristyksiä naisissa sai aikaan miehinen hymy, joka kahmaisi kolmasosan äänistä (noin 33 %). Toiselle sijalle äänestettiin (27 %) treenatut käsivarret ja pronssisijalle päätyi (22 %) vastaajien oma vaihtoehto, jokin muu.

Hymy sulattaa

Kolmannes naisista vastasi suoraselitteisesti miesten parhaan ulkonäöllisen annin löytyvän kasvoilta. Hymy sai jalat spagetiksi ja pulssin nousemaan.

– Mies, jolla saattaa olla karumpikin ulkonäkö, vie jalat alta, kun risuparran alta paljastuu kauniit silmät ja lämmin hymy!

– Omassa miehessäni ihastuin ensimmäiseksi hymyyn, ja kyllä edelleenkin suhtautumiseeni miehiin vaikuttaa eniten heidän hymynsä, vaikka en muita tietystikään samalla tavalla katso kuin omaa kultaani. Miehen avoin ja ystävällinen hymy tekee hänet tutumman ja turvallisemman tuntuiseksi, ja ilman muuta viehättävämmäksi.

Ilo silmälle

Hymyn jälkeen toiselle sijalle äänestettiin treenatut käsivarret. Miehen muulla vartalolla ei ollut niinkään väliä, kunhan käsivarsien lihaksisto oli sopivalla tavalla hiottu.

– On ilo silmälle, kun näkee hyvin treenatun miehen, jolla on muskelit oikeissa paikoissa. Silloin tietää, että mies on tehnyt työtä vartalonsa eteen.

– Mieheni treenatut käsivarret viestittävät voimaa, taitoa, itsekuria. Hänellä on halu kilpailla itsensä kanssa, mitata voimaa ja tahtoa. Minulle ne tuovat turvaa ja luottamusta. Ja arvostan sitä, että hän pitää itsestään huolta ja säilyy lähelläni. Kiinteän ihon tunne huulillani ja kehollani sytyttää minut ja värisyttää aina vaan.

– Treenatut käsivarret kiinnittävät heti huomioni ja saavat haluni heräämään. Kuumat käsivarret nähdessäni en voi olla miettimättä, mitä kaikkea mies niillä voisi tehdä...

Notkeat sormet, ryhdikkyys, katse...

Kolmannen sijan äänestyksessä vei naisten omat vastaukset, jotka vaihtelivat vastaajan mieltymysten mukaan. Niin vahvat sormet kuin omaperäinen tyylikkyyksin olivat naisten mieleen. Lue parhaat vastaukset alta!

– Itsestään selvien lihaksikkaiden käsivarsien, vatsan ja pakaroiden lisäksi kiinnitän huomiota miehen käsiin. Vahvat ja silti notkeat sormet saavat mielikuvitukseni laukkaamaan. Miltäköhän nuo tuntuvat ihollani!

– Oman tyylinsä ryhdikkäästi kantava mies, joka pitää itsestään huolta eikä tuo itseään liikaa esille, muttei ole nyhverökään.

– Ensimmäisenä kiinnitän miehessä huomion silmiin, katseessa pitää olla tietynlaista pilkettä. Silmät ovat peili sieluun, ainakin uskon niin! Mutta itse vartalossa sytyttävin kohta on ehdottomasti lantio! Miehen lantio on niin... miehekäs!

– Kiinteä, pyöreä peppu tietenkin. Jos yläpuolelta vielä löytyy "hymykuopat", niin mikään ei voi olla kiihottavampaa.

– Kokonaisuus ratkaisee. Itsevarmuus on eri asia kuin itserakas pöljä. Hymy ja pilke silmäkulmassa. Hyvät käytöstavat ja itsestä huolehtiminen. Toki listaan voi lisätä, että pitkä yli 190 senttiä ja huumorintajuinen!

– Siisti kokonaisuus ratkaisee, eikä ole pahitteeksi, mikäli löytyy kunnon "kanuunankuulapeffa". Luonne tulee kylläkin kaiken ulkonäön ohitse.


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja