Seiska saa uuden päätoimittajan

Seiska saa uuden päätoimittajan. 

Jyrki Huotari, 56, aloittaa Seiskan ja Katso-lehden päätoimittajana, lehdet omistava Aller tiedottaa. Samalla hänestä tulee Allerin sisältöjohtaja ja johtoryhmän jäsen. 

Huotari toimi aiemmin MTV:llä useissa uutis- ja ajankohtaissisältöjen vastuutehtävissä, viimeksi kehitys- ja liiketoimintapäällikkönä.

– Jyrki tuo monipuolisella mediataustallaan mukanaan paljon osaamista viihdetoimitukseemme ja strategisten tavoitteiden toteuttamiseen. Meillä on kasvava digitaalinen viihdemedia Seiska.fi, jolla tavoitamme yli miljoona suomalaista viikossa. Jatkamme sen kehitystä lukijoiden tarpeita kuunnellen, sanoo Allerin toimitusjohtaja Mikael Makkonen Allerin tiedotteessa.

– Mahtavaa päästä mukaan Seiskan ja Katson tiimiin! Allerin medioissa on tehty hyvää tulosta, ja odotan innolla, että pääsemme tekemään töitä yhdessä ja jatkamaan menestystä suomalaisen viihdejournalismin huipulla. Viihteelle on aina kysyntää, Huotari kommentoi.

Huotarin päätoimittajapesti alkaa joulukuun lopussa, kun Seiskan ja Katson vastaava päätoimittaja Jari Peltomäki siirtyy uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle. 

Lue myös:

    Uusimmat