Seiska: Jaajo Linnonmaan ja Diili-voittaja Sointu Borgin sukset menivät ristiin – näin kaksikko kommentoi väitettä somessa

4:49
Diili-voitosta syntyi valtaisa someilmiö, joka sai myös Sointu Borgin ällistymään: "Olen osunut johonkin hermoon"

Jaajo Linnonmaa ja Diili-voittaja Sointu Borg kiistävät sosiaalisessa mediassa torstaina Seiska-lehdessä olleet väitteet siitä, että kaksikon välit olisivat tulehtuneet.

Jaajo Linnonmaa etsi Nelosella keväällä nähdyllä Diili-ohjelman kaudella kehitysjohtajaa yritysryppääseensä. Voittajaksi valikoitui lopulta Sointu Borg.

Seiska-lehti uutisoi torstaina, että Linnonmaan ja Borgin välit olisivat tulehtuneet ja että kaksikon yhteistyö olisi päättymässä.

Seiskan uutinen kirvoitti sekä Borgin että Linnonmaan kommentoimaan välejään Instagramissa. Kumpikin kiisti päivityksissään jyrkästi sen, että välit olisivat tulehtuneet.

– Harvemmin jaksan ottaa juoruihin ja klikkiuutisiin kantaa, mutta uutinen minun ja Soinnun riidasta on ihan potaskaa, Linnonmaa jyrähtää oman päivityksensä aluksi.

Linnonmaan kirjoituksen mukaan uutinen julkaistiin, vaikka hän ja Borg olivat sanoneet lehdelle väliensä olevan kunnossa.

– Totuus on kuitenkin se, että meillä on kaikki hyvin ja olen ollut supertyytyväinen Soinnun valintaan. Kaiken lisäksi meillä on ollut hauskaa tehdä työtä yhdessä ja odotan innolla, että kesäloman jälkeen hommat jatkuu, Linnonmaa jatkaa.

– Enempää en jaksa asiasta lomilla stressata.

Borg toteaa pitkän päivityksensä aluksi, että julkisuus on hankalaa ja olevansa surullinen siitä, että Seiska uutisoi lähipiirin kertoneen lehdelle välirikosta.

– Välimme ovat kunnossa ja työsuhteemme ei ole päättynyt, Borg korostaa.

– Olemme Jaajon kanssa hyvässä hengessä jumppanneet erilaisia työelämään liittyviä kokonaisuuksia, ja yhteistä linjaa on haettu puolin ja toisin. Eiköhän jokainen Diiliä seurannut myös tehnyt sen merkinnän, etten pelkää vääntää kättäkin aina välillä, hän jatkaa.

Borg muistuttaa kirjoituksessaan myös siitä, että työsuhteeseen päätyminen realityohjelman kautta on paineistettu tilanne, kun useat silmäparit seuraavat tapahtumia vielä ohjelman loputtuakin.

– Kaipaan työrauhaa. Rauhaa tehdä työtäni. Rauhaa somettaa tavallani. Olla perustelematta ajankäyttöäni someseuraajilleni. En jaksaisi enää jatkuvasti selittää, miten voin tehdä oman firman juttuja ja muita keikkoja nykyisen työn ohessa. Haluaisin vain keskittyä tekemiseen. Tehdä hyvää jälkeä ja tulosta kaikessa rauhassa, Borg päättä kirjoituksensa.

Borg kertoi keväällä MTV Uutisten haastattelussa sopineensa Linnonmaan kanssa, että myös hänen oman yrityksensä toiminta saa jatkua Diilin myötä tulleesta pestistä huolimatta.

– Hän on pitänyt prepannut minua tässä pressirumbassa: Ole oma itsesi, älä pyytele anteeksi, muista kova kuori ja paskaakin tulee, mutta siitä selvitään. Sinne on aina linja auki ja hän tukee minua. Olisivatpa kaikki pomot tuollaisia, hän hehkutti Linnonmaata tuolloin.

Linnonmaan päivitystä kommentoivat myös Diilissä hänen neuvonantajinaan nähdyt Toni Lähde ja Noora Fagerström.

– On se jännä, miten toi "lähipiiri" saakin aina niin loistaa. Mut onneks totuus on ihan jotain muuta ja pian taas mennään, Lähde kirjoitti.

– Tää on kyllä niin uskomaton juttu. On ollut sairaan nastaa tehdä hommia kimpassa, Fagerström puolestaan kommentoi.

Lähde: Seiska

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja