Seikkailurealityjen kruununjalokivi saapuu vihdoin Suomeen – Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -ohjelman juontajina nähdään Janne Kataja ja Aku Hirviniemi

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -juontajakaksikkona nähdään Aku Hirviniemi ja Janne Kataja 2:02
Tästä Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -sarjassa on kyse!

Maailmalla huippusuosittu I'm a Celebrity... Get Me Out of Here saapuu vihdoin Suomeen. 

Maailmalla huippusuosittu I'm a Celebrity... Get Me Out of Here on seikkailurealityjen kruununjalokivi, jossa julkisuudesta tunnetut henkilöt matkaavat kauas keskelle viidakkoa, jossa he joutuvat asumaan puolitoista kuukautta hyvin alkeellisissa olosuhteissa.

Seuraavaksi I'm a Celebrity saapuu näyttävästi MTV3-kanavalle. Maailmalla huippusuosittua ohjelmaa on tehty lukuisissa maissa, esimerkiksi Isossa-Britanniassa jo 20 tuotantokauden verran, ja se on noussut ansaitusti ykköspuheenaiheeksi. 

Mitä tapahtuu, kun luksuselämän keskeltä äärimmäisiin olosuhteisiin viidakkoon heitetty joukko kuuluisuuksia joutuu itse hankkimaan ruokansa sekä erilaiset hyödykkeet leiriinsä kilpailemalla päivittäin uuvuttavissa, mutta myös hauskoissa haastetehtävissä? Tehtävät vaihtelevat fyysisesti ja psyykkisesti erittäin vaativista haasteista älyllisiin sekä iljettäviin tehtäviin, ja julkkisten tavoitteena on kerätä yhteistä hyväntekeväisyyspottia valitsemalleen kohteelle.

Mikäli viidakon olosuhteet käyvät liian koviksi, on kilpailijalla on vapaus huutaa milloin vain “Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois!”, ja vetäytyä näin välittömästi pois kisasta. Viimeisessä jaksossa nähdään, kenestä kruunataan viidakon kuningas tai kuningatar.​

– MTV tuo Suomeen maailman kiinnostavimmat formaatit ja I’m a Celebrity kuuluu ehdottomasti must see -ohjelmiin. Ohjelman henki on hyvin hauska ja positiivinen – nimensä mukaan humoristinenkin, ja näitä tunnetiloja tässä haastavassa ajassa todella tarvitaan. Saapa nähdä, kuullaanko viidakkoleirissä joltakulta huudahdus: Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! kotimaisten ohjelmien päällikköHanna Kortti MTV:ltä kertoo.

Juontajakaksikko Janne Kataja ja Aku Hirviniemi kannustavat kilpailijoita

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -ohjelman juontajina nähdään Janne Kataja ja Aku Hirviniemi, joiden tehtävänä on pitää katsojat kartalla kilpailun käänteistä. Juontajakaksikko kommentoi leirin tapahtumia omasta viidakkopuumajastaan ja kannustaa leiriläisiä parhaaseen mahdolliseen suoritukseen haastetehtävissä.

– Heittäydyn tähän ennennäkemättömään seikkailuun suurella innolla, ja mukana on onneksi paras aisapari, Kataja kertoo.

Juontajat kertovat olevansa innoissaan myös heidän mukanaan viidakkoon matkaavasta tunnettujen suomalaisten ryhmästä.

– Mukana on kansansuosikkeja hyvin erilaisilta aloilta, ja he pääsevät varmasti loistamaan erilaisissa tehtävissä – kukin omalla tavallaan. Näistä julkkiksista tullaan näkemään ihan uusia puolia, Hirviniemi lupaa.

Ohjelman esitysajankohta julkistetaan myöhemmin.

Lue myös:

    Uusimmat