Mainos

"Seikkailunhaluisen" miehen aamuöinen piileskely Vantaan kirjastossa johti poliisihälytykseen ja putkayöhön: "Aamulla vielä sakotettiin lähtiäisiksi"

Miehen yöllinen seikkailu johti lopulta putkayöhön.

Itä-Uudenmaan poliisi sai viime yönä hälytyksen Vantaan Tikkurilan kirjastoon, jossa vartija oli löytänyt sulkemisajan jälkeen piiloon jääneen miehen hieman ennen neljää torstaina aamuyöllä.

Poliisin mukaan vartija oli ollut tarkastamassa tiloja, kun hän oli havainnut kirjaston aulassa miehen. Mies oli mennyt välittömästi maahan makaamaan huomattuaan vartijan, jonka jälkeen vartija otti miehen kiinni ja hälytti paikalle poliisin.

– Poliisille mies kertoi, että hän oli vain halunnut jäädä kirjastoon seikkailemaan sulkemisajan jälkeen. Hän ei ollut rikkonut eikä varastanut mitään, poliisi kertoo tiedotteessaan.

– Hieman sekavasti käyttäytyneen miehen öinen tutkimusretki päättyi putkaan: mies otettiin kiinni poliisilain perusteella rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi. Aamulla häntä vielä sakotettiin lähtiäisiksi julkisrauhan rikkomisesta, poliisi päättää.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja