Seesamkanaa ja nuudeli-vihannespaistosta

Seesamkana

  • 4 broilerin rintafileetä
  • 1 dl seesaminsiemeniä
  • puolikas kiinankaali
  • 1 rasia siitakesieniä
  • 2 porkkanaa
  • pala purjoa
  • 100 g mung-pavun ituja
  • 3 rkl soijaa
  • 3 dl kanalientä
  • pala tuoretta inkivääriä
  • 2 valkosipulin kynttä
  • tilkka rypsiöljyä
  • 2 pakettia nuudeleita(mielellään soba- nuudeleita).

Kuori ja suikaloi porkkanat. Suikaloi myös purjo, sekä kiinankaali. Poista sienistä kannat ja leikkaa ne kahtia. Kuori ja hienonna inkivääri sekä valkosipulit. Kuumenna wokki- pannussa tilkka öljyä ja lisää sinne purjo- ja porkkanasuikaleet. Sekoita ja lisää inkivääri, valkosipulit ja kypsät nuudelit. Mausta soijalla ja kaada pannuun myös kanaliemi. Mausta tarvittaessa suolalla, Lisää viimeisenä kiinankaali ja idut, jotta ne säilyvät rapeina. Mausta kana suolalla ja pippurilla. Painele rintafileen pintapuoli seesaminsiemeniin ja paista keskilämmöllä paistinpannulla noin 2 minuuttia per puoli. Jatka kypsennystä 200 asteisessa uunissa noin 7 minuuttia.

Resepti: Henri Alén / Ruokala

Lue myös:

    Uusimmat