Sebastian Vettel hermostui kiusallisesta Ferrari-väitteestä – ”En allekirjoita tuota”

Ferrarin uusi F1-auto paljastettin – tältä näyttää SF1000 6:00
Videolla kuvaa Ferrarin uudesta autosta.

Ferrarin saksalaiskuski Sebastian Vettel on yksi äärimmäisen mielenkiintoinen tapaus tulevalla F1-kaudella. Vettel horjui italialaistallin sisällä, kun monacolainen Charles Leclerc tuli ja löi kovat näytöt pöytään. Vettel itse ei allekirjoita sitä, että hän olisi joutunut sivuraiteelle Ferrarilla.

Tilastofaktat kertoivat kuitenkin karua kieltä. Leclerc oli Vetteliä edellä pisteissä, voitoissa, paalupaikoissa ja palkintopallisijoituksissa.

Ferrarin uuden auton julkistustilaisuudessa Reutersin toimittaja esitti Vettelille väitteen siitä, että tämä on menettänyt asemiaan, kun taas Leclerc on ottanut paikkansa jopa tallin kärkikuskina.

– En näe sitä niin, Vettel vastasi välittömästi.

– Meillä on sama auto ja sama mahdollisuus pärjätä. En ole koskaan epäillyt sitä.

– En allekirjoita tuota. En näe, että olisimme menneet jotenkin alas- tai ylöspäin. Olimme tasa-arvoisia koko viime vuoden ajan. Sama jatkuu myös tänä vuonna, Vettel jatkoi.

Ferrarin sisäinen arvojärjestys oli tapetilla viime kauden alkuvaiheilla, kun tallipäällikkö Mattia Binotto ilmoitti, että Vettel on Ferrarin ykköshevonen mestaruustaistoa ajatellen. Eli ykköskuljettaja.

Nyt Binotto on toista mieltä.

– Sanoimme viime vuonna, että ”Seb” (Vettel) olisi ykkös- ja Charles kakkoskuljettaja. He molemmat ovat osoittaneet sen, että he pystyvät taistelemaan ja tuomaan menestystä. He ovat samalla tasolla, Binotto sanoi tallin sisäisestä arvojärjestyksestä.

Lue myös:

    Uusimmat