Sebastian Vettel heitti vitsiä Valtteri Bottaksen talvikokeilusta: "Olin aika kateellinen"

Australian GP:n aika-ajojen jälkeen Ferrarin saksalaiskuljettaja Sebastian Vettel heitti useamman vitsiviittauksen Mercedeksen suomalaisässän Valtteri Bottaksen suuntaan. Vettelin mukaan Bottas ”on ollut kateellinen hänen kalapuikoistaan”. Aika-ajojen seikkailut Vettel kuittasi toisella Bottas-viittauksella.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Australian GP suorana 15.-17.3.
Su: Australian GP klo 07.10, ennakkotunnelmat klo 06.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Vetteliltä kysyttiin lauantain aika-ajojen lehdistötilaisuudessa siitä, rikkoiko hän autoaan toisen osion pienen ulosajon yhteydessä.

– En. Talvitestien aikana vitsailin Valtterille siitä, että olin aika kateellinen hänen rallikokeilustaan. Ehkä se oli minulla takaraivossa ja halusin yrittää (rallia) samalla tavalla, Vettel naureskeli.

Vettel viittasi Bottaksen rallikokeiluun, kun suomalaiskuski osallistui Tunturiralliin tammikuussa Rovaniemellä.

– Yritin tietenkin löytää rajoja toisessa osiossa ja menin sitten hieman niiden yli. Onneksi auto oli kunnossa, saksalaiskuski jatkoi pienestä ulosajostaan.

Vettel vitsaili myös aika-ajojen jälkeen tuoreista keskusteluista Bottaksen kanssa.

– Valtteri näyttää olevan huolissaan ”kalapuikostani”, Vettel vastaa suomenkielistä sanaa käyttäen.

– Sanotteko te ”kalapuikko”? Ne, jotka ovat juuttuneet naamaani. Ehkä otan ne pois huomenna, jos se tekisi meidät nopeammiksi, Vettel virnuili.

Itse aika-ajoissa Ferrari jäi lopulta varsin selvästi Mercedeksen taakse. Paalulle ajanut brittikuski Lewis Hamilton oli peräti seitsemän kymmenystä nopeampi kuin Vettel.

– Olen todellakin yllättynyt. Ja uskon, niin että niin ovat kaikki muutkin, Vettel mietti. 

Lue myös:

    Uusimmat