Sebastian Aholta myötätuntoisia sanoja Jesse Puljujärven tuskasta NHL:ssä – "Ihmismieli on sellainen"

Myös Carolina Hurricanesin suomalaistähti Sebastian Aho on seurannut entisen ketjukaverinsa Jesse Puljujärven tuskaista taivalta jääkiekon NHL:ssä

Jutun alla Tulosruudun viimeisin lähetys perjantailta. 

Puljujärvi pelaa nyt kolmatta kauttaan NHL:ssä, ja hänen tulokassopimuksensa on päättymässä kesällä. Suomalaislupauksen tulevaisuus on hämärän peitossa, sillä rooli Edmonton Oilersissa on jäänyt pieneksi. 

TSN:n mukaan Edmonton olisi valmis kauppaamaan Puljujärven, jos paluuposti miellyttää. Pelaaja-agentti Markus Lehdon kommenteista voi päätellä, ettei Puljujärven leiri vastustelisi maisemanvaihtoa. 

Puljujärven ja Patrik Laineen kanssa tuhoisan trion nuorten MM-kisoissa 2016 muodostanut Sebastian Aho on huomannut Oilers-hyökkääjän vaikeudet. 

– Olen varma, että hän turhautuu, kun asiat eivät mene hänen haluamallaan tavalla. Kun pisteitä ei tule, pelaaja menettää itseluottamukensa. Se on luonnollista. Ihmismieli on sellainen, Aho kommentoi Sportsnetille


– Tiedän, että hän on hyvä pelaaja. Olen nähnyt sen, Aho jatkaa. 

Puljujärvi on pelannut NHL:ssä 139 ottelua tehoilla 17+20=37. Tällä kaudella pisteitä on tullut vain yhdeksän 46 pelissä. 


Lue myös:

    Uusimmat