Scott Disickin lempi leiskuu – julkaisi yhteiskuvan 18 vuotta nuoremman rakkaansa kanssa

Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tässä ote Suomen-vierailusta 1:12
Scott Disick vieraili perheensä kanssa Suomessa kaksi vuotta sitten

Scott Discik seurustelee Amelia Hamlinin kanssa.

Kourtney Kardashianin ex-mies Scott Disickin lempi leiskuu Amelia Hamlinin kanssa. 38-vuotias Disick julkaisi Instagram-tilillään hempeän yhteiskuvan 20-vuotiaan Hamlinin kanssa. Otoksessa kaksikko makailee viltin alla veneellä – Hamlin Disickin kainalossa. 

Disick oli pitkään yhdessä malli Sofia Richien, 22, kanssa, joka oli mukana muun muassa silloin, kun ex-pariskunta lapsineen vieraili Suomessa kuvausryhmän kanssa. Pari erosi viime syksynä ja sen jälkeen Disick on yhdistetty romanttisessa mielessä Hamliniin.

Hän on Beverly Hillsin Täydelliset Naiset -sarjasta tutun Lisa Rinnan tytär. Muun muassa The Sun on kertonut, että pari olisi pitänyt yhtä jo halloweenista asti ja suhde olisi varsin vakavalla pohjalla.

Rinna kertoi aikaisemmin, että hänen tyttärensä oli kertonut parin olleen vain ystäviä. Kun suhde paljastui, Rinna järkyttyi. Hän tiesi Disickin vain Kardashianeiden kautta. Kourtney oli yhdessä vuosia miehen kanssa ja heillä on kolme lasta, Mason, 11, Penelope, 8 ja Reign, 6. 

– Hän on 19, Scot 37 ja hänellä on kolme lasta. Haloo! hän mietti tuolloin People-lehden mukaan

Rinnan mukaan hänen miehensä ja Amelian isä Harry Hamlin suhtautui suhteeseen rauhallisemmin. 

Lue myös:

    Uusimmat