Scifi-rymistelyn ensi-iltapäivä julki – Iron Sky -sarjan toinen osa teattereihin helmikuussa

17 miljoonan euron budjetilla tehty Iron Sky The Coming Race saa maailmanensi-iltansa seuraavana ystävänpäivänä.

Iron Sky -elokuvasarjan toinen osa Iron Sky The Coming Race saapuu Suomessa valkokankaille ensi helmikuussa.

SF Studios ja Iron Sky Universe ovat allekirjoittaneet pohjoismaisen levityssopimuksen, ja samalla elokuvan maailmanensi-ilta on lyöty lukkoon ystävänpäivälle 14. helmikuuta 2018.

Vuonna 2012 valmistunut ensimmäinen Iron Sky toi yleisön nähtäväksi kuun pimeällä puolella asustavat natsit.

– Iron Sky Universen tekijätiimillä on sellainen intohimo ja vimma elokuvantekoon, että on kunnia päästä levittämään heidän uusi elokuvansa. Tavoitteenamme on tuoda Iron Skyn mustanhurmaava huumori laajan yleisön tietoisuuteen. On hienoa, että Suomessa tehdään elokuvia, joissa taivaskaan ei ole rajana, kommentoi SF Studiosin teatterilevityksen johtaja Timo Räisänen tiedotteessa.

– Tätä elokuvaa on hiottu vuosikaudet, ja olen siihen todella tyytyväinen. Vihdoin voi huokaista helpotuksesta, nyt kun ensi-iltapäivä jo häämöttää, ohjaaja Timo Vuorensola sanoo.

Iron Sky The Coming Race sijoittuu ydinsodan jälkeiseen maailmaan, vuoteen 2043, jossa kuuhun majoittuneet ihmiskunnan rippeet etsivät selviytymistaistelussaan apua ontosta maapallon keskipisteestä.

Timo Vuorensolan ohjaaman ja Dalan Mussonin käsikirjoittaman elokuvan pääosissa nähdään Lara Rossi, Vladimir Burlakov ja Udo Kier. Elokuvan budjetti on 17 miljoonaa euroa.

Lue myös:

    Uusimmat