Sarjapissaaja iskee toistuvasti leikkimökin keittiöön Vantaalla – taloyhtiö asensi vandaalin varalle lisävalot: "Tule ensi kerralla rohkeasti koputtamaan, saat käyttää sisävessaamme"

Viekas sarjapissaaja iskee toistuvasti Vantaan Asolassa sijaitsevan taloyhtiön leikkimökkiin. Vandaali on valinnut kohteekseen erityisesti leikkimökissä sijaitsevan leikkikeittiön.

Tekijä aloitti moraalittoman touhunsa jo viime syksynä, ja on harrastanut reviirinsä merkkaamista siitä lähtien, noin kerran viikossa.

Sarjapissaajan henkilöllisyys ei ole toistaiseksi tiedossa.

– Vielä asiassa ei ole ryhdytty poliisioperaatioon. Paljoa ei ole tehtävissä, olemme lisänneet valoja sisäpihalle, kertoo taloyhtiössä asuva Pyry, joka esiintyy jutussa sen arkaluontoisuuden vuoksi vain etunimellään.

Pyryn mukaan jälkien siivoaminen on jäänyt taloyhtiön asukkaiden kontolle, mutta ihan neuvottomaksi ei mies ole jäänyt taistelussa. 

Pyry julkaisi Facebookissa päivityksen, joka on osoitettu suoraan tekijälle.

– Hei sinä, joka käyt kusella Asolassa leikkimökissä lasten leikkikeittiöön, tule ensi kerralla rohkeasti koputtamaan oveen, niin saat käyttää meidän sisävessaa. Tuossa on myös vieressä melko monta hehtaaria metsää, jos mieluummin kuitenkin teet tarpeesi pakkasessa. 

Sarjapissaaja iski leikkimökin leikkikeittiöön viimeksi toissapäivänä.

Lue myös:

    Uusimmat