"Sarjakakkaaja" piinaa espoolaistalon asukkaita: "Voitko ihan oikeasti LOPETTAA!"

Espoon Suurpellossa sijaitsevan taloyhtiön asukkaat ovat saaneet tarpeekseen tuntemattomasta tahosta, joka tekee tarpeensa rapun hissiin.

– Sarjakakkaaja!!! Täällä asuu mm. vanhuksia ja ihmisiä lasten kanssa, jotka TARVITSEE tätä hissiä! Voitko ihan oikeasti LOPETTAA! Olet sairas.

Tällaisen viestin Suurpellon Klarisentien taloyhtiön hissiin jätti asukas, jonka mitta tuli täyteen. Hänen asuintalonsa hissiin on ilmestynyt viimeisen kuukauden aikana jo neljä kertaa haiseva ja epämiellyttävä yllätys.

– Tämä alkoi noin kuukausi sitten. Ensin parina peräkkäisenä päivänä, sitten viime maanantaina ja taas torstaina, asukas kertoo MTV:lle.

6:39

Video: Valtava määrä jätevettä päätyi lampeen Espoossa – Margit ikuisti kakkakikkareet kävelyllään: "Haju oli hyvin epämielyttävä"

Sarjakakkaajan touhut ovat herättäneet naapurustossa paljon keskustelua ja mielipahaa.

– Hissi on ahkerassa käytössä, koska täällä asuu lapsiperheitä ja vanhoja ihmisiä. Lisäksi kestää aikaa, että siivooja ehtii paikalle siivoamaan sotkut. Pahimmillaan kakkaan on astuttu, sitä on levitelty ja hangattu rappukäytävän mattoon. 

Ilkivaltaa vai sittenkin jotain muuta?

Asukkaat ovat myös pohtineet, saattaisiko joku asukas kärsiä esimerkiksi dementiasta ja tehdä tätä vahingossa. Ulosteen levittely on saanut kuitenkin epäilemään, että joku tekee ilkivaltaa.

Taloyhtiön isännöitsijä Aleksi Sutinen kertoo Iltalehdelle kuulleensa tapauksesta hiljattain. Isännöitsijä ei kuitenkaan voi tehdä asialle sen enempää kuin huolehtia, että siivooja käy putsaamassa hissin.

– Jos joku haluaa mennä sontimaan hissiin, sitä voi olla vaikea estääkään. Ei sinne oikein vartijaakaan voi palkata hissiä vahtimaan. Paha sanoa, tarvitsisiko ihminen tässä tapauksessa varoituksen sijaan ennemmin ammattiapua, Sutinen sanoo lehdelle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja