Sarjamurhaajan kynsistä selvinnyt uhri kertoo mielipiteensä uudesta kohuelokuvasta: "Kunhan he ymmärtävät sen"

Ted Bundyn hyökkäyksestä selvinnyt Kathy Kleiner Rubin kertoo mielipiteensä Netflixin uudesta, Zac Efronin tähdittämästä kohuelokuvasta.

Yhdysvaltalaisesta sarjamurhaaja Ted Bundysta kertova elokuva Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile sai ensi-iltansa Netflix-suoratoistopalvelussa. Elokuva kertoo pahamaineisen sarjamurhaajan tarinan, joka murhasi vähintään 30 naista Yhdysvalloissa vuosien 1974 ja 1978 välillä. 

Elokuvassa karismaattisena hahmona tunnettua Bundya esittää näyttelijä Zac Efron

Tappamiensa naisten lisäksi Bundy hyökkäsi usean naisen kimppuun, mutta jotkut uhrit selvisivät. Esimerkiksi vuonna 1978 Bundy riehui Florida State Universityn Chi Omega -sisarkunnassa, ja Kathy Kleiner Rubin selvisi hyökkäyksestä. Rubin on myös kertonut mielipiteensä uudesta elokuvasta. 

– Minulla ei ole ongelmaa sen kanssa, että ihmiset katsovat sitä, kunhan he ymmärtävät sen että hän, jota he katselevat ei ole normaali ihminen, Rubin kertoo. 

Rubin nukkui huoneessaan kun Bundy hiipi sisään. Rubin ja hänen huonetoverinsa Karen Chandler heräsivät Bundyn kompastuessa matkalaukkuun, jonka jälkeen mies hyökkäsi naisten kimppuun. Bundy kuitenkin pelästyi ikkunasta kajastanutta auton valoa ja pakeni, joten molemmat naiset selvisivät hyökkäyksestä. 

Bundyn hyökkäyksestä selvinnyt Rubin on kiitellyt Netflixiä siitä, että elokuvassa keskitytään enemmän Bundyn psyykkeeseen kuin tämän verisiin tekoihin. Rubinin mukaan elokuva on hyvin tehty ja se edustaa Bundyn uhreja hyvin. 

Ted Bundy teloitettiin sähkötuolissa vuonna 1989. Hän tunnusti ennen kuolemaansa kolmenkymmenen naisen surman seitsemässä osavaltiossa vuosien 1974 ja 1978 välillä, mutta murhien todellinen lukumäärä tulee jäämään todennäköisesti ikuisesti pimentoon.

Lähde: Alt Press

Lue myös:

    Uusimmat