Sarin ja Mikon rakkaus roihahti ja numero 22 alkoi yhdistää heitä – nyt he avioituvat 22.2. kello 2.22: "Jos numero näkyy missä tahansa, kerromme siitä toiselle"

1:41
Numero 22 on Sari Vettenvirran ja Mikko Kiisken onnennumero. Nyt numero on läsnä myös parin hääpäivässä.

Helmikuussa häiden päivämäärällä pystyy leikittelemään, kun vaihtoehtona on päivämäärä, joka sisältää paljon numero kakkosia. Tämän hääpäivän valitsivat myös lahtelainen Sari Vettenvirta ja kouvolalainen Mikko Kiiski, joille numero 22 on ollut tärkeä jo suhteen alkumetreiltä asti.

Vettenvirta, 46, ja Kiiski, 51, tapasivat toisensa vuonna 2017 ja jo ensimmäisten treffien aikana rakkautta oli ilmassa. Pari aloitti seurustelun 11. marraskuuta 2017, jonka jälkeen numero 22 tuli vahvasti heidän elämäänsä mukaan.

– Me aloimme seurustelemaan 11.11. Ne ykköset siitä yhdistyivät tavallaan kakkosiksi, kertoo Kiiski.

Numerosta 22 tuli parin onnennumero.

– Me aloimme joka ilta kello 22.22 laittaa toisillemme sydänviestejä.

– Kun etäsuhteessa olemme, on ollut tärkeää, että se kellonaika muistuttaa toisesta, Vettenvirta toteaa.

Numero 22 valitaan aina, kun mahdollista

Numero 22 ei suinkaan toteudu ainoastaan parin viestitellessä, sillä numero valitaan myös kaikissa muissakin mahdollisissa tilanteissa.

– Kyllähän se numero on sellainen, että kaupassakin menemme kassalle numero 22, jos sellainen mahdollisuus on.

– Jos se 22 on pelinumeroissa tai tuloksissa, niin aina muistutamme tai kerromme toiselle.

– Yhtenä iltana sisälämpötila näytti 22 astetta, niin siitä laitoin viestin. Jos numero näkyy missä tahansa, kerromme siitä toiselle, pari luettelee.

Tarkkaan kellonaikaan naimisiin

Nyt numero 22 on läsnä myös parin hääpäivässä. Kiiski kosi Vettenvirtaa 22. kesäkuuta lomamatkalla Kroatiassa. Tuolloin päätettiin, että häät pidetään vuonna 2022. Pari ei kuitenkaan halunnut odottaa siihen saakka, vaan päätti, että vuosi 2020 toimii heille myös.

– Siinä osui tällainen päivä, jonka saa kirjoitettua 220220. Todettiin, että se on meidän hääpäivämme, pari kertoo.

Myös vihkimiseen on asetettu tarkka kellonaika, sillä parin on tarkoitus mennä naimisiin kello 2.22 pm eli kaksikymmentäkaksi yli kaksi iltapäivällä.

Juhlat perheen kesken

Pariskunnalla on taustalla jo aiempia avioliittoja, jonka vuoksi he päättivät juhlistaa tätä avioliittoa pienemmin perheen kesken. Molemmat kantavat myös ajatuksia ja opetuksia edellisistä avioliitoista.

– Siinä on tietysti tapahtunut asioita ja virheitä, mitä ei olisi halunnut. Niistä oppii, aloittaa Kiiski.

– Niin ja nyt tuntuu, että tuntee itsensä paremmin ja tietää, mitä haluaa ja mitä ei halua avioliitolta, jatkaa Vettenvirta.

Parin on tarkoitus perustaa yhteinen koti tulevaisuudessa Lahteen. Parin lisäksi perheeseen kuuluu Kiiskin kaksi lasta sekä Vettenvirran kolme lasta.  

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja