Sarah Ferguson sanoo tietävänsä, mitä mieltä prinsessa Diana olisi Harryn ja Meghanin tilanteesta

Sarah Fergusonin mukaan prinsessa Diana olisi ollut vain iloinen poikiensa puolesta.

Entinen Yorkin herttuatar, Sarah Ferguson väittää tietävänsä, mitä mieltä edesmennyt prinsessa Diana olisi poikansa prinssi Harryn ja tämän vaimon, herttuatar Meghanin tämän hetkisestä tilanteesta, uutisoi Huffpost.

Ferguson raotti mietteitään vieraillessaan viime viikolla italialaisessa keskusteluohjelmassa Porta a Porta.

"Kaikkein tärkein asia"

Ferguson ja Diana olivat etäistä sukua sillä naisilla on yhteinen isoisoisovanhempi. Ferguson ja Diana ystävystyivätkin jo teini-ikäisinä, ennen kuninkaalliseen perheeseen avioitumista. 

– Kaikkein tärkein asia – ja tiedän, että jos Diana olisi täällä, hän sanoisi samaa – on se, että he ovat hyvin onnellisia, Ferguson kommentoi Harryn ja Meghanin tilannetta.

– Ja hän (Meghan) tekee hänet (Harry) hyvin onnelliseksi. Rakastan nähdä, että se pieni poika, joka itki hautajaisissa on nyt löytänyt onnen, Ferguson jatkaa viitaten prinsessa Dianan hautajaisiin vuonna 1997, joissa hänen poikiensa, prinssi Harryn ja prinssi Williamin piti kävellä äitinsä arkun perässä.

William oli äitinsä hautajaisten aikaan 15 ja Harry 12.

Ferguson totesi myös heinäkuussa People-julkaisulle antamassaan haastattelussa, että Diana olisi hyvin ylpeä kummastakin pojastaan sekä heidän vaimoistaan.

– Hän olisi aivan kuin minä, pakkomielteinen lapsenlapsistaan, Ferguson vakuuttaa.

Serkusten läheinen suhde päättyi riitoihin

Vaikka Dianalla ja Fergusonilla olikin lämpimät välit, he myös kinastelivat kuin siskokset. 

Ferguson kertoi vuoden 2007 haastattelussa, että heille tuli välirikko juuri ennen Dianan kuolemaa.

– Surullisinta oli se, että lopulta emme olleet puhuneet vuoteen, vaikken ikinä tiennytkään syytä siihen, paitsi että Diana oli saanut jotain päähänsä, Ferguson kertoi vuoden 2007 haastattelussa.

Ferguson kertoo kirjoittaneensa Dianalle kirjeitä ja ajatelleensa, että mitä ikinä oli tapahtunutkin, sen voisi selvittää.

– Ja tiesin, että hän vielä palaisi. Itse asiassa, päivää ennen kuin hän kuoli, hän soitti ystävälleni ja sanoi "Missä se punapää on? Haluan puhua hänelle", Ferguson paljasti.

Lähde: Huffpost

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja