Hovin sisäpiiriläinen paljastaa: Herttuatar Catherine on ollut tolaltaan Harryn ja Meghanin tilanteesta

Britannian kuninkaallisen perheen vaikeudet ovat lähentäneen herttuatar Catherinea ja prinssi Williamia.

Herttuatar Catherine ja prinssi William ovat tukeutuneet toisiinsa Britannian kuningashuonetta ravistelleiden kriisien keskellä. 

Kuningashuoneen yhä jatkuva vieraantuminen prinssi Harrysta ja herttuatar Meghanista sekä Sussexin herttuaparin väitteet kaltoinkohtelusta ja rasismista ovat koetelleet koko perhettä.

Hovin sisäpiiriläinen paljasti People-julkaisulle varsinkin Catherinen olleen "todella, todella tolaltaan tästä kaikesta".

Williamin mielentila sai Catherinenkin tolaltaan

Catherinen ja Williamin sisäpiiriin kuuluva lähde kertoo, että koko Harryn ja Meghanin tapaus on ollut äärimmäisen stressaavaa, mutta se on toisaalta tuonut Catherinen ja Williamin lähemmäs toisiaan.

– Hän (Catherine) oli poissa tolaltaan, koska William oli niin poissa tolaltaan. Oman aviomiehensä näkeminen niin suunniltaan oli hankalaa, lähde kertoo.

Eripura Meghanin ja Harryn kanssa ja varsinkin Sussexin herttuaparin Oprah Winfreylle antama haastattelu on aiheuttanut Catherinelle ja Williamille harvinaisia vilpittömiä hetkiä julkisuudessa.

Harryn ja Meghanin paljastuksen jälkeen siitä, että kuninkaallisessa perheessä olisi ollut huolta Arcien ihonväristä, prinssi William kommentoi toimittajille, että he eivät ole rasistinen perhe.

Catherine taas yritti taannoisella kouluvierailullaan vaihtaa pikaisesti puheenaihetta, kun yksi oppilaista kysyi Meghanista ja Harrysta.

– Mitä muuta? Catherine oli vastannut viipymättä.

People-julkaisulle avautunut lähipiiriläinen toteaakin Catherinesta, että tämä ei ole missään nimessä mikään heittopussi.

– Hänessä on ehdottomasti sisäistä voimaa.

Sisäistä voimaa on tarvittukin, kun William ja Catherine ovat joutuneet ottamaan enemmän vastuuta kuningatar Elisabetin pikku hiljaa vähentäessään omia julkisia edustustehtäviään.

– Hänestä tulee koko ajan vaikuttavampi. Hän on keskittynyt ja ammattitaitoinen nainen, hovin sisäpiiriläinen paljastaa Catherinesta.

Lähde: People

Katso myös: Kuninkaallisuusasiantuntija selittää, mitä Meghanin ja Harryn lähtö hovista tarkoittaa

6:37


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja