Sarah Ferguson paljasti viimeiset sanat, jotka kuningatar Elisabet lausui hänelle ennen kuolemaansa

Yorkin herttuatar Sarah Ferguson muistaa viimeiset sanat, jotka kuningatar Elisabet hänelle sanoi.

Yorkin herttuatar Sarah Ferguson kertoi podcastinsa Tea Talks with the Dutchess and Sarah päätosjaksossa, mitkä olivat viimeiset sanat, jotka edesmennyt kuningatar Elisabet hänelle sanoi. 

– Viimeinen asia, jonka kuningatar sanoi minulle: ole vain oma itsesi. Hän näki sen kaiken. Hän ärsyyntyi, jos en ollut oma itseni. Mutta nyt olen oma itseni, ja olen niin onnekas, kun voin olla oma itseni, Ferguson kertoi podcastissaan. 

Ferguson kertoi aiemmin Good Morning American haastattelussa, että tuntee olonsa vapautuneeksi kuningattaren kuoleman jälkeen. 

– En tiedä, johtuuko tämä kuningattaren poismenosta, joka saa minut ajattelemaan, että voin nyt avoimesti sanoa, mitä haluan sanoa ilman huolta siitä, että loukkaan jotakuta. Olen nyt todella, todella aito Sarah, Ferguson kertoi tuolloin. 

Ferguson kertoi maaliskuussa Peoplelle hänen ja Elisabetin erityisestä suhteesta. 

– Hän oli niin loistava saamaan sinut rauhoittumaan. Hän vain tiesi, mitä tehdä. Hän tiesi, miten saada ihmiset tuntemaan olonsa hyväksi. Hän ei koskaan pitänyt sitä itsestäänselvyytenä. Kyse on monarkiasta, siitä, että saamme jonkun tuntemaan olonsa hyväksi. Hän oli totaalinen idolini, Ferguson kertoi. 

Elisabetin kuoltua Ferguson adoptoi kuningattaren kaksi corgi-rotuista koiraa Sandyn ja Muickin. Koirat olivat alun perin lahja kunigattarelle Fergusonilta, hänen ex-mieheltään prinssi Andrew’lta ja heidän tyttäriltään prinsessa Beatricelta  ja prinsessa Eugenielta

Alla olevassa kuvassa Sarah Ferguson on kuningatar Elisabetin corgien kanssa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ferguson on kertonut, etteivät koirat ole aina kaikista helpoimpia hoidettavia. Hän menee paniikkiin joka kerta, kun ne keksivät jahdata esimerkiksi oravia. Ferguson saa koirista kuitenkin valtavasti iloa. Hän jopa uskoo, että kun koirat haukkuvat ikään kuin tyhjälle, eikä oravia ole näköpiirissä, niin kuningatar kävelee ohi.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat