Sara Sieppi meikkasi Shirly Karvisen tyrmäävän upeaksi – somessa verrataan Hollywood-tähteen: "Näytät aivan Jessica Albalta"

Shirly Karvinen nähdään sunnuntai-iltaisin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Radiojuontajana työskentelevän Shirly Karvisen arki kuluu nykyään tiukasti Tanssii Tähtien Kanssa -harjoituksissa. Kaunottaren parina ohjelmassa nähdään Jani Rasimus.

Karvinen pääsi eilen Sara Siepin ja tämän Alisa-siskon hemmotteluhoitoon kiireisen tanssiarjen keskellä.

– Tänä aamuna Sara Sieppi teki taikoja mun naamataululle samalla kun Alisa Sieppi teki mulle aamupuuroa ja kahvia. Olisko mitenkään mahdollista jos Siepit vois esim. Adoptoida mut? Tälläiset keskiviikko kelat, Karvinen kirjoitti julkaisemansa Instagram-kuvan yhteyteen.

Karvisen julkaisemaan kuvaan tuli paljon ihastelevia kommentteja.

– Sä näytät aivan Jessica Albalta.

– Onnistui! Hyvä Siepit.

Hemmottelupäivä ystävien kanssa Karviselle oli tarpeen, sillä hän erosi jonkin aikaa sitten miesystävästään. Karvinen kertoi erostaan suorassa Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä pari viikkoa sitten ja paljasti enemmän eron taustoista MTV Uutisille.

– Tanssi on onneksi ollut hyvin terapeuttistakin, vaikka tässä on ollut paljon lautasella. Olen saanut purkaa tunnetiloja tanssin kautta. Minusta on hyvä ja terve asia, että pystyn käymään näitä asioita läpi tämän kilpailunkin aikana, Karvinen kertoo.

Karvisen ja tämän miesystävän erosta oli ollut huhuja liikkeellä jo jonkin aikaa, ja tähtioppilas halusi katkaista huhuilta kaulan ja keskittyä kilpailuun.

– Olen pitänyt tätä tietoa itselläni jo tarpeeksi pitkään, että nyt on helpottavaa saada kertoa tästä. Tanssi oli mielestäni tosi kaunis tapa tuoda tämä ilmi. Se olisi jossain kohtaa joka tapauksessa tullut julkisuuteen.

Lue myös:

    Uusimmat