Erostaan suorassa lähetyksessä kertonut Shirly Karvinen avaa tanssinsa taustoja: "Se tunnetila oli koko ajan mitä haettiin"

2:59
Shirly Karvinen ja Jani Rasimus kertovat mietteitään tunteikkaan TTK-lähetyksen jälkeen.

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa mukana oleva Shirly Karvinen yllätti katsojat viime lähetyksessä. 

Vuoden 2016 Miss Suomi ja radiojuontaja Shirly Karvinen esitti parinsa Jani Rasimuksen kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -kauden toisessa livelähetyksessä näyttävän wienervalssin. The Kill -kappaleeseen tehty esitys oli tunteita täynnä, sillä hetkeä aiemmin Karvinen kertoi muuttavansa erilleen miehestään. 

– Biisi itsessään kertoo aika raskauttavista tunteista ja erotilanteesta. Kaikessa ironiassa omassa elämässä tapahtui samoihin aikoihin asioita. Kyllä se itseasiassa taisi tällä viikolla tulla se idea. Se tunnetila oli koko ajan mitä haettiin, nainen kuvailee MTV Uutisten haastattelussa. 

–Tämä on ajankohtainen, tämä on se mitä käyn läpi ja tämä on se tapa miten haluan käsitellä sen asian. Varsinkin tässä tilanteessa tuntuu, että se oli se oikea ja hyvä tapa käsitellä se.

Karvinen hehkuttaa tanssipariltaan saamaansa tukea. 

–Jani on ollut tuki ja turva vieressä. Kun keskittyi sen itsensä ilmaisemiseen tanssin avulla, niin sitä kautta. Olen löytänyt sen puolen itsestäni, että pystyn oikeasti tulkitsemaan tunteita myös fyysisen liikkeen ja tanssin avulla, mikä on minulle uutta, mutta ihanaa.

Katso parin mietteitä tunteikkaan esityksen jälkeen ylhäällä olevalta videolta!


5:57

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin MTV3-kanavalla kello 19.30!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja