Mainos

Sara Sieppi avautuu julkisuuden paineista – julkaisi videon surun murtamana: "Tuntuu tosi väärältä"

Ex-missi Sara Sieppi julkaisi surullisen videon Instagram Stories -palvelussa, jossa hän avautui julkisuuden kääntöpuolista.

Seurapiiritähti ja ex-missi Sara Sieppi avautui Instagram Stories -palvelussa julkisuuden tuomista kääntöpuolista. Videolla Sieppi kertoo kyynelehtien kokemistaan julkisuuden paineista.

– Kaikki ikävät kommentit ja ne paineet mitä tässä on. Tuntuu, että ihmiset luulevat tietävänsä ja tuntevansa sinut, vaikka todellisuudessa ne eivät tiedä sinusta mitään. Olen se sama Sara kuin aikoinaan, Sieppi kertoo.

"Tapailuvaiheessa saattaa päätyä otsikoihin"

Sieppi kokee, että erityisesti parisuhdeasiat ovat hankalia julkisuudenhenkilölle.

– Julkisuus on myös kaikissa parisuhdeasioissa vaikeaa. Varsinkin silloin, jos on sinkku ja haluaa tapailla uusia ihmisiä. Tapailuvaiheessa saattaa päätyä otsikoihin. Vaikka sinä et sitä missään nimessä haluaisi eikä varsinkaan tämä toinen osapuoli, joka ei edes ole julkisuudessa. Joka ei edes pitäisi olla siinä lehdessä, se tuntuu tosi väärältä, Sieppi avautuu.

Nainen myös kertoo, kuinka ikävältä tuntuu, että hänen tapailemastaan miehestä kirjoitetaan netissä.

– Hänen nimensä tuodaan julki juorupalstoilla. Se on tosi rankkaa. Minun kauttani joku toinen ihminen joutuu kärsimään myöskin. Kuka sellaista haluaa? Ei kukaan.

Sieppi kertoo olleensa jo 10 vuotta julkisuudessa. Hän katuu lähteneensä niin nuorena mukaan Miss Suomi -kilpailuun.

– Olin 18-vuotias, kun menin julkisuuteen. Jos saisin kelata aikaa taaksepäin, niin en todellakaan olisi lähtenyt niin nuorena mukaan. En missään nimessä. Silloin mietti vain sitä unelmaa Miss Suomesta.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja