Sara Parikalla on monta rautaa tulessa – juontaa ensimmäistä kertaa suoran lähetyksen: "Pääduuni on vauvan kanssa kotona"

Salatut elämät -sarjasta tuttu somevaikuttaja Sara Parikka valmistautui keskiviikkona juontamaan elämänsä ensimmäistä suoraa lähetystä, Elämä Lapselle -konserttia.

Sara Parikka nähdään ensimmäistä kertaa juontamassa suoraa lähetystä, kun hän juontaa keskiviikkoiltana MTV3-kanavalla nähtävän Elämä Lapselle -konsertin.

– Kyllä jännittää, mutta samalla olen superinnoissani, Parikka tunnelmoi keskiviikkona iltapäivällä MTV Uutisten haastattelussa.

– On superkoskettavaa ja tuntuu tosi merkitykselliseltä, hän pohti Elämä Lapselle -konsertin teemoja.

Juontajakollegalla kokemusta livelähetyksistä on sitäkin enemmän, sillä Parikan asiaparina illalla on Mikko Leppilampi.

– Vielä ei olla yhdessä päästy treenaamaan, mutta yritin jotain vinkkejä kysellä. On hieno tilanne, että pääsee superammattilaisen kanssa lavalle.

Salatut elämät -sarjan Peppi Puolakan roolista aikanaan julkisuuteen noussut Parikka työskentelee tällä hetkellä ennen kaikkea sosiaalisen median parissa. Naisella on 233 000 seuraajaa Instagramissa. Lisäksi hän kirjoittaa blogia ja pitää suosittua Papupata-podcastia yhdessä entisen Salkkarit-kollegansa Johanna Puhakan kanssa.

– Kirjoitan myös toista kirjaa tällä hetkellä. Pääduuni on kuitenkin viisikuukautisen vauvan kanssa kotona, sanoo Parikka, mutta myöntää, että juontotyöt voisivat kiinnostaa häntä tulevaisuudessakin.

– Kyllä varmasti toivoisin, että pääsisi tekemään jatkossakin, vastaa Parikka, joka toivoo saavansa jatkossakin työskennellä laaja-alaisesti media-alalla.

Parikalla on puolisonsa Mikko Parikan kanssa kolme tytärtä, joten vipinää riittää kotonakin. Sosiaalisessa mediassa perhe-elämä näyttää usein seesteiseltä, mutta Parikka korostaa, että myös heillä vallitsee toisinaan kaaos.

– Totta kai meillä vallitsee välillä kaaos! Vaikka jaan paljon positiivista ja inspiroivaa sisältöä, se ei tarkoita, ettei elämässäni olisi mitään negatiivista tai surua, hän muistuttaa.

Elämä Lapselle -konsertti nähdään keksiviikkona 16. syyskuuta kello 20 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja