Sara Chafak näyttelee Suomea mainostavassa sarjassa: "Tätä ei ihan päivässä kuvata"

Sara Chafak näyttelee MTV Katsomoon tulevassa sarjassa, jonka tavoitteena on toimintakomedian kautta esitellä Suomea. Kuvauspäivät ovat pitkiä, mutta Chafak sanoo nauttivansa näyttelemisestä hyvin paljon. 

Tough Love -sarjan jaksoissa entinen Miss Suomi Sara Chafak ja jerusalemilaisista sukujuuristaan suomalaistunut prinssi Rami Jaber Al Husseini esittävät jatkuvasti nahistelevaa pariskuntaa, jolla on rikoshistoriasta johtuen hankaluuksia sopeutua normaaliin arkeen. 

Sara Chafakin mukaan sarjassa näytteleminen on ollut hyvin opettavaista. 

– Nautin täysillä näyttelemisestä. Se on kuin happireikä, todella vapauttavaa.

Tough Lovea on kuvattu muutaman kuukauden ajan ja jaksoja on nyt paketissa 11 kappaletta. Tällä hetkellä sarjaa kuvataan Kuusamossa. Kaikkiaan olisi tarkoitus saada kasaan 50 jaksoa.

Chafakin roolihahmon nimi on Naomi, jolla on ollut vaikea nuoruus. 

– Hän näki vanhempiensa murhan ja kantaa sisällään tätä tuskaa. Hän haluaa kostaa murhaajille. Tough Loven idea on siinä, että hänen elämäänsä tuleekin yhtäkkiä mies. Se tuntuu Naomista hyvin omituiselta, Chafak vinkkaa.

Sarjan idea on tullut Rami Jaber Al Husseinilta. Hän halusi erityisesti esitellä Suomea ja sen eri puolia.  Al Husseinin mukaan kyseessä on toimintakomedia, jonka varjolla hän haluaa esitellä myös erilaisia suomalaisia kaupunkeja, kuten Oulua ja Kuusamoa, jossa sarjaa parhaillaan kuvataan. Siitä syystä sarjaa kuvataan myös kymmeniä jaksoja useamman kuukauden ajan. 

– Haluamme näyttää, millaista Suomessa on kaikkina vuodenaikoina, Al Husseini kertoo. 

Päänäyttelijät kehuvat toisiaan vuolaasti 

Rami Jaber Al Husseini halusi erityisesti suomalaisen näyttelijän Naomin rooliin ja lopulta hän pyysi siihen Sara Chafakin. 

– Ramin kanssa työskentely on kivaa, ja koko tiimin kanssa on helppo tehdä töitä, Sara Chafak sanoo.

– Sara on aina ajallaan ja hän suhtautuu työhönsä ammattitaidolla. Hänen kanssaan on ilo työskennellä, Al Husseini kertoo. 

Kuvauspäivät saattavat toisinaan venyä hyvinkin pitkäksi, vaikka sarjan jaksot ovatkin melko lyhkäisiä. 

– Se on uskomatonta, kuinka paljon niihin mahtuu työtunteja! Niitä ei ihan päivässä tai puolessa kuvata, Chafak sanoo. 

Kaunorat kertoo valvoneensa edellisen päivän aikana 41 tuntia, kun ensin lento oli myöhässä ja tämän jälkeen edessä oli heti pitkä työpäivä.

– Aina, kun on vapaata, niin ei tapahdu mitään. Mutta eilen esimerkiksi, kun oli kauhea kiire niin Instagram-tilini poistettiin ja kännykän näyttö hajosi, Chafak nauraa.

Nähdäänkö sarjassa supertähtiä?

Rami Jaber Al Husseini on kotikulmillaan Oulussa tunnettu hahmo myös siksi, että prinssin seurapiiriin kuuluu nimekkäitä henkilöitä. Hänen vieraanaan on muun muassa piipahtanut Pako-sarjasta tuttu Amaury Nolasco. 

Prinssi on kutsunut Hollywood-tähtiä vierailemaan Suomeen ja heitä saattaa mahdollisesti vilahtaa Tough Love -sarjassa jossain vaiheessa. 

– Muun muassa Wesley Snipesin olen kutsunut tänne, Al Husseini sanoo. 

Lue myös:

    Uusimmat