Sandhja toipui viisi kuukautta euroviisurumbasta – "Kauan siinä meni"

Viime toukokuussa Suomea euroviisuissa edustanut laulaja sanoo, että nyt alkaa olla uusien suunnitelmien aika.

Sandhja, 25, kertoo euroviisuedustuskokemuksen olleen hyödyllinen. Tukholman euroviisuista on nyt kulunut viisi kuukautta. Laulaja kertoo MTV.fille vihdoin toipuneensa viisurumbasta.

– Nyt tilanne on se, että olen päätynyt euroviisujen jälkeen laskuhumalan kautta täysin selkeään tilaan, Sandhja kertoo iloisesti.

– Kauan siinä toipumisessa kestää. Nyt alkaa taas luovuus kukkia ja voi fiilistellä, että mitä seuraavaksi.

Laulaja aikoo tehdä uutta musiikkia, mutta suuremmat linjat tulevat muuttumaan.

– Euroviisut antoivat osviittaa siitä, että mitä esimerkiksi musiikkiteollisuus on. Aika isoja keloja on tällä hetkellä meneillään, Sandhja sanoo.

– Viisuista jäi päällimmäisenä mieleen se, että euroviisut on aikamoinen koneisto. Sitä ajattelee aina, että sitä on itse se keulahahmo, joka on esillä, mutta siinä on taustalla miljoona asiaa. Mietin, että ihmisillä, jotka elävät samaa meininkiä jatkuvasti, on aika raskasta.

Se, että yhtäkkiä nousee hetkellisesti maailmantähdeksi, on kenelle tahansa artistille melkoinen muutos.

Kristan (Siegfrids) kanssa jutteleminen siitä meiningistä auttoi paljon. Se auttoi suhtautumaan myös siihen, mitä tapahtuu euroviisujen jälkeen. Meni aika diipiksi välillä, Sandhja kertoo.

– Sandhja oli aivan mieletön, haastattelua vieressä kuunnellut Siegfrids kehuu.

Sandhja ei lähtisi toista kertaa tavoittelemaan euroviisuedustuspaikkaa.

– En näe, että se toisi minulle itselleni enää mitään lisää. Olen kiitollinen ja iloinen siitä, että sain edustaa Suomea siellä, mutta luulen, että nyt on aika tehdä omannäköistä musiikkia ja katsoa omaa linjaansa, Sandhja toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat