Mainos

Vaalirapa roiskuu USA:ssa: Trump solvasi Cruzin vaimoa – "Donald, olet ruikuttava pelkuri"

0:48

Republikaanien presidenttiehdokkuudesta kilpailevat Donald Trump ja Ted Cruz ovat sanailleet pistävästi Twitterissä. Nyt kilpakumppaneiden pilkan kohteena ovat olleet heidän vaimonsa. Asiasta uutisoi muun muassa The Guardian.

Republikaanien esivaaleja on värittänyt osin asiattomuuksien puolelle kääntynyt sanailu kilpailijoiden välillä. Tällä viikolla solvailu sai taas uutta puhtia, kun Donald Trumpia vastustava ryhmä oli jakanut mainosta, jossa Trumpin vaimo Melania esiintyy alasti. Kuvaa on levinnyt laajalle internetissä, ja se on nähtävissä mm. täällä.

Kuva Melaniasta on peräisin GQ-lehden kuvauksista vuodelta 2000. Kuvassa Melania makaa vatsallaan, joten häntä ei näytetä kuvassa kokonaan. Trumpin vastaisen ryhmän mainoksessa kuvaan oli liitetty teksti ”Tapaa Melania Trump, tuleva presidentin puoliso. Tai sitten voit äänestää Ted Cruzia tiistaina”.

Mainoksella pyrittiin erityisesti vetoamaan mormonitaustaisiin äänestäjiin.

Mainosta jakanut ryhmä ei kuitenkaan ole Ted Cruzin liikkeelle panema, mutta siitä huolimatta Trump kehotti Cruzia Twitterissä varovaisuuteen.

Vapaasti kääntäen Trumpin twiitti tarkoittaa ”Valehteleva Ted Cruz käytti juuri Melanian kuvaa GQ-lehden kuvauksista mainoksessaan. Ole varovainen, valehteleva Ted, tai paljastan salaisuuksia sinun vaimostasi!

Cruz kuittaili omassa twiitissään nopeasti takaisin.

Kuva vaimostasi ei ole meiltä peräisin. Donald, jos yrität hyökätä Heidin kimppuun, olet raukkamaisempi kuin luulinkaan. #luokatonta

Myöhemmin Trump twiittasi vielä kuvan Heidi Cruzista ja Melania Trumpista vierekkäin aihetunnistein #ValehtelevaTed ja #EiIkinäCruzia. Kuvassa on Heidistä varsin epäedustava otos ja Melaniasta taas varsin edustava.

Suomeksi kuvateksti kuuluu "Ei tarvitse paljastaa salaisuuksia. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa".


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.