Kauhistuttava tilanne MotoE-kilpailussa: MM-sarjan kärkimies jäi pyörän yliajamaksi

Sähkömoottoripyörien MM-sarjan San Marinon osakilpailu sai pelottavan alun, kun Alessandro Zaccone kaatui ja jäi takaa tulleen pyörän yliajamaksi.

MotoE:n MM-sarjan kärjessä kisaan lähtenyt Alessandro Zaccone menetti pyöränsä hallinnan avausmutkissa, kaatui ja jäi epäonnekseen keskelle rataa. Takaa tullut Hikari Okubo ei ehtinyt väistämään Zacconea ja japanilaisen pyörä ajoi Zacconen keskivartalon yli.

MotoGP-kausi C Moressa!

San Marinon GP:n lähetykset 18.9. - 19.9.
Su: Osakilpailut Moto3 klo 11.45, Moto2 klo 13.05, MotoGP klo 14.40, MotoE klo 16.20

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C More Maxilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Yhteentörmäyksen jälkeen Zaccone oli tajuissaan ja liikkui, eikä kilpailua keskeytetty. Zaccone siirrettiin radalta pois paareilla ja myöhemmin italialainen vietiin radan terveysasemalle tarkastukseen.

San Marinon kilpailun voittoon ajoi Jordi Torres, joka nousi samalla MM-sarjan kärkeen ennen huomenna ajettavaa kauden viimeistä osakilpailua.