Samuli Edelmann on saanut Poromafia-sarjasta hehkutuksia huoltoasemilla ja saunoissa – "Se on se isoin lahja"

Poromafia voitti parhaan draamasarjan Venlan - Samuli Edelmann ja Anna-Maija Tuokko haastattelussa 4:36
Näin Samuli Edelmann ja Anna-Maija Tuokko kommentoivat Poromafian voittoa MTV Uutisille.

MTV:n Poromafia-sarja voitti parhaan draamasarjan palkinnon Kultainen Venla -gaalassa. MTV Uutiset haastatteli sarjan päätähtiä Anna-Maija Tuokkoa ja Samuli Edelmannia, jotka kertovat, miten oudoissakin paikoissa he ovat saaneet palautetta sarjasta.

Mika Kurvisen ohjaama ja Mikko-Pekka Heikkisen samannimisestä romaanista vaikutteita saanut Poromafia-sarja palkittiin vuoden parhaana draamasarjana Kultainen Venla -gaalassa.

Sarjan pääosissa on joukko suomalaisia eturivin näyttelijöitä: Samuli Edelmann, Anna-Maija Tuokko, Aake Kalliala, Olavi Uusivirta, Antti Reini ja Rea Mauranen. Yhtä pääosaa tähdittää myös ruotsalaistähti Mikael Persbrandt.

Päätähdet Edelmann ja Tuokko juhlivat näyttävästi voittoaan ja kertoivat saaneensa sarjasta valtavan hyvää palautetta suomalaisilta ympäri maan.

– Ihmiset tulevat todella paljon kiittelemään sarjaa kaikkialla, huoltoasemilla, keikoilla ja saunoissa, että onpa mahtava se Poromafia, Edelmann kertoo.

– Se on tavoittanut paljon ihmisiä, ja se on se isoin lahja.

Sarja kuvattiin tammi-kesäkuussa 2022, ja kuvauspaikkoina toimivat muun muassa Ylläksen ja Kilpisjärven alueet Lapissa, sekä Tromssan kaupunki Pohjois-Norjassa.

Edelmann ja Tuokko kertovat oheisessa videohaastattelussa, millaista oli työskennellä melko kylmissä olosuhteissa.

– Meillä oli paljon myös Olavi Uusivirran lanseeraamia taitelijalounaita ja -illallisia, Tuokko kertoo.

Sarjan ensimmäinen tuotantokausi esitettiin sekä Suomen että Ruotsin C More-suoratoistopalveluissa talvella 2023. Sarja on julkaistu myös Norjassa ja Tanskassa.

Katso videolta päätähtien juhlatunnelmat. Edelmann kertoo videolla myös työskentelystään Mikael Persbrandtin kanssa.

 

 

Lue myös:

    Uusimmat