Samsungin A-sarja saamassa jatkoa – tasapainoilua hinnan ja ominaisuuksien välillä

Samsungin vuonna 2014 julkistama Galaxy A —sarja on viime vuosina osoittautunut menestykseksi ja tavoittanut erityisesti kuluttajia, jotka haluavat laadukkailla materiaaleilla varustetun puhelimen kohtuuhintaan. Aiemmin Samsung on julkaissut Galaxy A3:sta, Galaxy A5:stä, Galaxy A7:stä ja Galaxy A9:stä vuoden 2016 mallit, mutta nyt huhut veikkaavat kokonaan uutta mallinumeroa. Zauban tuoreessa listauksessa mainitaan Samsungin tuleva Galaxy A4 —malli, joka sijoittuisi A3:n ja A5:n väliin.

Erikoisuutena Galaxy A4:ssä olisi 5,5 tuuman näyttö, joka olisi selvästi suurempi kuin Galaxy A3:n 4,7 tuuman näyttö tai Galaxy A5:n 5,2 tuuman näyttö. Resoluution osalta Galaxy A4:n näyttö tukisi FullHD-resoluutiota, joka olisi Galaxy A3:a tarkempi, mutta samaa tasoa Galaxy A5:n kanssa. Näin ollen puhelin sijoittuisi ominaisuuksiltaan lähemmäs Galaxy A5:ttä kuin budjettimallina toimivaa Galaxy A3:a.

Tällä hetkellä Galaxy A4:stä ei tiedetä tarkempia teknisiä tietoja, mutta puhelimen mallinimenä kulkee SM-A430U. Galaxy A4:n hinnan odotetaan asettuvan Intiassa 25000 ja 30000 Intian rupian välille, mikä tarkoittaa euroissa 329 ja 395 euron hintahaitaria. Tarkempia tietoja puhelimen julkaisuajankohdasta ei ole vielä tiedossa.

Lue myös:

    Uusimmat