Sami Vatanen tippui mystisesti pois Carolinan kokoonpanosta – Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen juonivat avausosuman

Carolina Hurricanesin puolustaja Sami Vatanen ei pelaa jääkiekkoliiga NHL:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ottelussa Boston Bruinsia vastaan. Carolina tiedotti Vatasen sivuun jäämisestä verkkosivuillaan. Carolinan mukaan Vatanen ei ole pelikunnossa, sen tarkempaa syytä mainitsematta.

NHL:n pudotuspelikarsinnoissa Vatanen keräsi kolmessa ottelussa kolme syöttöpistettä. Vatasen lisäksi Carolina joutuu pärjäämään ilman veteraanihyökkääjä Justin Williamsia. Williamsin korvaa Carolinan kokoonpanossa Ryan Dzingel ja Vatasen Jake Gardiner.

Koronaviruspandemian aikaan NHL-seurat eivät enää saa ilmoittaa pelaajien poissaolojen syitä. Siksi Vatasenkin puuttumisen syynä oli vain maininta "ei ole pelikunnossa".

Carolinan onneksi kokoonpanoon palaa puolustaja Dougie Hamilton. Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen olivat normaalisti Carolinan kokoonpanossa. Kaksikko juoni Hurricanesin 1-0-maalin juuri vaihdosta jäälle tultuaan. Aho jätti kiekon Teräväiselle, joka jätti sen puolestaan puolustaja Joel Edmundsonin.

Bostonin maalilla aloitti Tuukka Rask, joka joutui antautumaan yllättävän vedon livahdettua maaliin Boston-pelaajien maskin takaa.

Carolinan ja Bostonin ottelu piti pelata jo viime yönä, mutta viidenteen jatkoerään venyneen Tampa Bayn ja Columbuksen pudotuspeliavauksen takia ottelun alkua siirrettiin seuraavaan päivään. 

Lue myös:

    Uusimmat