Sami tippui Love Island Suomi -kilpailusta: "Tanja oli liian kiinnostunut minusta"

Love Island Suomi -Sami tippui tänään rakkausrealityn parinvalinnassa. 

Sami saapui Love Island Suomi -ohjelmaan sen alkumetreillä. Matka kuitenkin päättyi illan parinvalintaseremoniassa, kun viimeisenä valinnut Anku otti parikseen Patrickin naisten valintavuorolla.

MTVUutiset.fin haastattelussa Sami kertoo, ettei putoaminen yllättänyt, vaikka Alexina olikin harkinnut Samia parikseen Alexanderin sijaan.

– Osasin odottaa, että jossain välissä lähtö tulee, kun ei oikein löytynyt ketään.

Viikon aikana keskustelua on herättänyt erityisesti Samin ja Tanjan välinen suhde. Tanja saapui kilpailuun viime viikolla, ja Sami oli hänen kiikarissaan jo ennen saarelle saapumista. Sen sijaan Sami ei itse vaikuttanut kovin innostuneelta.

– Hän oli jotenkin liian innoissaan minusta. Hän tunsi minut jo täydellisesti, enkä itse tuntenut häntä ollenkaan. Jotenkin se rupesi ahdistamaan, Sami pohtii ja jatkaa:

– Ei ollenkaan synkannut, kun Tanja oli liian kiinnostunut minusta.

Sami kertoo, että aluksi kiinnostusta oli ollut, mutta loppua kohden hän tunsi lähinnä ahdistusta. Lähestymistapa oli hänen mukaansa väärä, haastetta olisi pitänyt olla enemmän.

– Paremmin olisi toiminut, jos joutuisi itse tekemään töitä jonkin asian eteen. Jos olisi tullut uusi nainen, hän olisi voinut olla kiinnostunut ensin jostakin toisesta, Sami toteaa.

Love Island Suomi Subilla ja Katsomossa maanantaisin klo 21 ja ti–la klo 22.

Lue myös:

    Uusimmat