Sami Lepistölle uran 300. runkosarjapeli jokerinutussa, Steve Moses palaa – tässä Jokereiden kokoonpano illan otteluun

Helsingin Jokerit kohtaa maanantai-illan KHL-ottelussa vieraskaukalossa Dynamo Riian. Sami Lepistölle kyseessä on juhlaottelu, sillä tälle tulee täyteen 300 runkosarjan ottelua Jokereiden paidassa.

Jokerikasvatti Lepistö nousee 300 runkosarjan ottelun kerhoon seuran 18. pelaajana. Hän on tehnyt pelaamissaan otteluissa tehopisteet 32+101. Lepistö valittiin viime viikolla KHL:n parhaaksi puolustajaksi. Hän lähtee otteluun Riikaa vastaan neljän ottelun pisteputkessa.

Yhden ottelun sivussa ollut Steve Moses palaa Jokereiden kokoonpanoon. Geoff Platt on sivussa sairastumisen vuoksi ja maajoukkuetehtävissä viikonloppuna ollut Viktor Lööv saa lepopäivän. Terveinä kokoonpanon ulkopuolella ovat Max Wärn ja Pekka Jormakka.

Jokerit lähtee illan otteluun läntisen konferenssin neljänneltä sijalta neljä pistettä yhden ottelun enemmän pelannutta Lokomotiv Jaroslavlia perässä. Runkosarjaa on jäljellä kuusi peliä, joten sijoitusten ohella joukkueet hakevat viimeistä virettä playoffseja silmällä pitäen.

Dinamo Riika taistelee paikasta pudotuspeleissä ja on tällä hetkellä lännessä yhdeksäntenä kaksi pistettä viivan alapuolella. Latvialaisjoukkue ei ole selviytynyt playoffseihin neljällä viime kaudella, joten ryhmä jättää varmasti kaikkensa kaukaloon tulevissa peleissä. Ennen taukoa Dinamo hävisi viidestä viimeisestä pelistään neljä.

Tämän kauden keskinäisissä otteluissa Jokerit on ottanut kaksi voittoa ja kärsi jatkoaikatappion Riiassa syyskuun lopussa. Arena Rigassa keskinäiset ottelut ovat KHL-aikana menneet Jokereiden nimiin voitoin 5-3.

Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill
11 Steve Moses – 65 Sakari Manninen – 71 Nicklas Jensen
76 Kristian Vesalainen – 93 Peter Regin – 48 Henri Ikonen
41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila
14 Tomi Mäki

3 Karl Stollery – 18 Sami Lepistö
4 Tommi Kivistö – 51 Alex Grant
44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen
77 Eemeli Räsänen

98 Janis Kalnins (30 Ryan Zapolski)

Lue myös:

    Uusimmat