José Riveiro HJK:sta FC Interin uudeksi päävalmentajaksi

Turkulaisen FC Interin uudeksi päävalmentajaksi on valittu espanjalainen José Riveiro. Osapuolten välinen sopimus on kahden vuoden mittainen.

Ylälaidan videolla Tulosruudun juttu HJK:n mestaruuden varmistumisesta.

Riveiro on toiminut Suomessa HJK:n valmennustiimissä vuodesta 2016 lähtien. Kyseisenä aikana Riveiro on ollut auttamassa HJK:ta Suomen mestaruuteen kahdella eri kaudella; 2017 ja 2018.

FC Interin valmentajarekrytointiprosessi käynnistyi kesäkuussa. Seuran mukaan pesti herätti runsaasti mielenkiintoa ja ”keskusteluja käytiin useiden ehdokkaiden kanssa aina viime metreille saakka”.

Riveiro vakuutti seuran interiläisten valmennusmetodiensa ansiosta.

– Inter haluaa pelata modernin jalkapallon eturintamassa. Pelin nopeus ja teknistaktiset tekijät kasvavat jatkuvasti ja haluamme kehittää joukkuettamme etenkin näillä osa-alueilla, kommentoi FC Interin tekninen johtaja Vesa Mäki.

Nyt Inter aikoo keskittyä muun valmennustiimin ja joukkueen kasaamiseen.

– Sekä pelaajien että valmennustiimin kohdalla kiinnitämme huomiota samoihin osa-alueisiin kuin päävalmentajan valinnassa. Haemme teknistaktisesti taitavia ja nopeita pelaajia, joiden kyvyt saadaan täyteen käyttöön uuden päävalmentajan ja valmennustiimin myötä. Kokoamme valmennustiimiä, joka tukee seuraa ja Riveiroa näissä tavoitteissa, Mäki kommentoi.

Interin nykyinen päävalmentaja John Allen otti päävalmentajan tehtävän vastaan Fabrizio Piccaretan palattua Italiaan kesäkuussa. Inter pelaa Veikkausliigan viimeiset ottelut normaalisti Allenin johdolla ja seuran mukaan se aloittaa samalla neuvottelut Allenin jatkosta seuran palveluksessa.

Inter on tällä hetkellä Veikkausliigassa kahdeksantena, kun jäljellä on vielä neljä kierrosta.

Lue myös:

    Uusimmat