Sama vaate, viisi asua – kurkkaa tyylivinkit työviikolle!

Ei mitään päälle pantavaa? Kaapistasi löytyy varmasti valkoinen kauluspaita, jonka saat stailattua helposti monenlaiseen menoon.

Kokosimme asuideoita helpottamaan vaatteiden valintaa aamuisin. Jokaiselta löytynee kaapista valkoinen kauluspaita, ikuinen klassikko ja varma valinta.

Parhaalta näyttää paita, joka on laadukasta puuvillakangasta. Silkkinen versio klassikkopaidasta tuntuu ylelliseltä päällä.

Aina toimiva perusasu syntyy valkoisesta kauluspaidasta ja mustista pillihousuista ja bleiseristä. Jos näitä perusvaatteita ei vielä kaapista löydy, kipin kapin hankkimaan! Klassisiin vaatekappaleisiin on helppo yhdistää hattu, vaikka päähineen käyttö muuten vieraalta tuntuisikin.

Entäpä jos pukisit neuleen kauluspaidan päälle? Lontoon muotiviikoilla komeus kruunattiin vielä vyöllä, mutta ilmankin pärjää. Neule on oiva pari samanväriselle hameelle, mutta tämä yläosa toimisi myös vaikkapa farkkujen kanssa.

Niin, ne farkut. Farkut ja valkoinen kauluspaita ovat aina tyylikäs kokonaisuus. Piristä duuniasua punaisella huulipunalla ja koroilla!

Gemma Artertonin kaunis kokonaisuus on hillityn seksikäs. Musta, kapea nahkahame ja klassikkopaita ovat skarpin näköinen yhdistelmä, joka toimisi myös toimistossa.

Malli Harley Viera-Newton yhdisti kauluspaidan korkeavyötäröisiin housuihin ja neuletakkiin. Konservatiivinen kokonaisuus saa särmää korkeista koroista ja vyötäröä korostavasta vyöstä. Suomen oloissa sandaalit kannattaa korvata näyttävillä, korollisilla nilkkureilla.

Kuvat All Over Press

Lue myös:

    Uusimmat