Salon Seija jätti hyvästit Putoukselle – hahmon tarina kuitenkin jatkuu pian: "Niin monta alan salaisuutta ja avautumista"

Christoffer Strandbergin sketsihahmo Salon Seija joutui sanomaan hyvästit Putouksen sketsihahmokilpailulle, mutta Seijan tarina jatkuu pian keikkalavoilla. 

Näyttelijä Christoffer Strandbergin luoma sketsihahmo Salon Seija tippui Putouksen sketsihahmokilpailun semifinaalissa lauantaina 29. helmikuuta. Tulevana lauantaina 7. maaliskuuta nähdään koko kauden huipentava finaalijakso.

Strandberg kertoo viimeiseen viikkoon liittyvän paljon erilaisia tunteita, haikeudesta helpotukseen. Hän kertoo olevansa tyytyväinen siihen, että Salon Seija pääsi näin pitkälle sketsihahmokilpailussa. 

– Se oli ihanaa, että se (putoaminen) tapahtui tässä vaiheessa, kun on saanut tehdä Seijalle seitsemän jaksoa sisältöä. Mutta pakko sanoa, että oli aika helpottavaa, ettei tarvinnut enää tavallaan luoda suurta finaalijaksoa. 

Näyttelijän mukaan hänellä oli entuudestaan semmoinen tunne, että finaalissa jatkavat sketsihahmot ovat Yölintu (Antti Tuomas Heikkinen) sekä Urmas Viilunk (Mikko Töyssy). 

– Eikä se oikeastaan haitannut. Jos Antti ja Tökä olisivat epämiellyttäviä ihmisiä, niin sitten se olisi varmaan haitannut! Mutta tässä porukassa on tosi helppoa olla iloinen muiden puolesta. 

Seija ei kuitenkaan ehdi levätä laakereillaan pitkään, sillä heti finaaliviikon jälkeen hahmo suuntaa jo keikoille. Keikkailusta nauttiva Strandberg kertoo iloitsevansa erityisen paljon tästäkin: hän pitää tavasta, jolla hahmon tarina jatkuu esiintymisten ja hahmoa seuraavien ihmisten kautta. 

Stradnberg on saanut pitkin Putous-kautta runsaasti yhteydenottoja, kertomansa mukaan muun muassa sadoista Salon-nimisistä paikoista ja lukuisilta alan ammattilaisilta. 

– Olen päässyt yhteyteen niin monen parturi-kampaajan kanssa, niin monta alan salaisuutta ja avautumista. Olen saanut liikuttavasti katsoa tavallaan parturi-kampaajien alalle ja elämään, se on ollut hienoa. 

Putouksen finaali lauantaina MTV3-kanavalla kello 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat