Salma Hayekille Desperado-elokuvan seksikohtaus oli traumaattinen kokemus: "Itkin"

Salma Hayek kertoo podcastissa, että vaikka ohjaaja ja vastanäyttelijä yrittivät tsempata häntä, oli kohtauksen teko aihettanut hänessä ikäviä tunteita. 

Näyttelijä Salma Hayek teki läpimurtonsa vuonna 1995 ilmestyneen Desperado-toimintaelokuvan myötä. Hayek paljasti nyt 26 vuotta myöhemmin Dax Shepardin podcastissa, että hänellä on ikävä kokemus elokuvan kuvauksista.

Hayekille ei nimittäin oltu paljastettu laisinkaan ennen kuvauksia, että hänellä tulee olemaan seksikohtaus vastanäyttelijä Antonio Banderasin kanssa.

–  Kun olimme menossa kuvauksiin, aloin nyyhkyttämään. Olin peloissani, enkä tiennyt, pystynkö siihen, Hayek muistelee Shephardille.

Hayek kertoo, että hän pelkäsi vastanäyttelijäänsä, sillä hänelle kohtaus ei tuottanut ahdistusta. 

– Yksi asia, mitä pelkäsin, oli Antonio. Hän oli kyllä herrasmies ja oikein mukava ja olemme edelleen ystäviä, mutta hän oli hyvin vapaa. Aloin pelätä, sillä hänelle kohtaus ei ollut mitään ja minulle taas oli. Aloin itkeä ja hän sanoi että ”Voi kauhea, saat tuntemaan oloni kaameaksi".

Hayek korostaa podcastissa, että Banderas ja elokuvan ohjaaja Robert Rodriguez tekivät kaikkensa, jotta nainen tuntisi olonsa mukavaksi. Hän totesi samassa, että elokuvan ohjaaja ei painostanut häntä millään muotoa seksikohtaukseen.

Kaikesta huolimatta kokemus oli Hayekille traumaattinen.

 – En uskaltanut ottaa pois pyyhettäni. He yrittivät saada minut nauramaan. Otin pyyhkeen pois kahdeksi sekunniksi ja aloin heti sen perään jälleen itkeä. Saimme kuitenkin purkitettua sen. Teimme parhaamme.

– Kun et ole oma itsesi, silloin voit tehdä sen, mutta siinä hetkessä ajattelen isääni ja veljeäni. Mietin, että näkevätköhän ne kohtauksen ja kiusoitellaanko heitä sen takia. Miehillä se on eri asia. Jos oma poika tekisi saman kohtauksen niin silloin isät olisivat ”Kyllä, tuossa on poikani”, Hayek jatkaa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat