Salkkarit-tähti uskoo joutuvansa kohtaamaan pahimman pelkonsa Fort Boyard -ohjelmassa: "Menen oikeasti lukkoon"

Salatut elämät -tähti Mikko Parikka lähtee rikkomaan rajojaan Fort Boyard -kilpailussa. 

Suosittu seikkailuohjelma Fort Boyard Suomi tekee paluun MTV3-kanavalla lauantaina 25. elokuuta. Kilpailussa nähdään 18 julkisuudesta tunnettua henkilöä, jotka kilpailevat kolmen hengen joukkueissa linnakkeen herruudesta. 

Yksi kilpailuun osallistuvista on Salatut elämät -ohjelmasta tuttu näyttelijä Mikko Parikka. Parikka kilpailee ohjelmassa punaisessa joukkueessa, jota täydentävät jääkiekkoilija Siim Liivik sekä juontaja ja entinen Miss Suomi Shirly Karvinen

Parikka kertoo lähtevänsä kilpailuun kovilla, jännittyneillä ja jopa hieman pelokkailla odotuksilla. Vahvuuksikseen hän laskee kilpailuhenkisyyden ja kovan voitonjanon. 

– En lähde sinne vaan hauskaa pitämään, haluan myös haastaa itseäni. 

Suurimpana heikkoutenaan Parikka pitää korkeiden paikkojen kammoa, jonka hän myöntää olevan erittäin vahva. Pelko saattaa osoittautua haastavaksi kilpailussa, jossa korkealla suoritettavia tehtäviä saattaa olla paljon. 

– Jos minut laitetaan korkealle, en pysty enää toimimaan. Se on minulle sellainen, että menen ihan oikeasti lukkoon. 

Parikka myöntää pelon olevan niin voimakas, että häntä pelottaa toisinaan jopa arkisissa tilanteissa. Pelon ottaessa vallan hän yrittää ainoastaan selviytyä tilanteesta mahdollisimman hyvin.

– Yritän selviytyä hengissä ja takerrun johonkin, mistä en putoa. En ihan oikeasti tiedä, ihan perussillallakin pelkään kävellä välillä. Se on vähän sairasta. 

Joukkueeseensa Parikka on erittäin tyytyväinen. Hän ja Liivik ovat toisilleen tuttuja lapsuudesta asti, mutta Karvisen Parikka kertoo tavanneensa nyt ensimmäistä kertaa. Hän uskoo joukkueensa kannustavan häntä vaikean paikan kohdatessa. 

– Nehän sinne (korkealle) sitten menee, minä en mene. Voin sitten tehdä kaikkea muuta.

Fort Boyard Suomi MTV3-kanavalla ja Katsomossa lauantaisin 25.8. alkaen. Toinen lähetys poikkeuksellisesti heti sunnuntaina 26.8. Katsottavissa myös C Moren suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat