Salkkarit-kaunotar Tiia Elg näyttää, kuinka lomailu on muuttunut – poseeraa bikineissä uima-altaalla ja toisessa kuvassa kulisseissa: "Niin tätä päivää"

3:45
Tiia Elg heahkuu raskauden onnea

Tiia Elg muisteli aikaa, kun pystyi matkustamaan vielä normaalisti. 

Salatut Elämät -näyttelijä Tiia Elg julkaisi Instagram-tilillään kuvan ajalta ennen koronakriisiä. Silloin, kun sai matkustaa normaalisti ilman rajoituksia. 

Elg leikitteleekin nyt ennen- ja jälkeen kuvaparilla.

Ensimmäisessä kuvassa Elg poseeraa bikineissä uima-altaan reunalla, toisessa kuvassa eksoottinen ranta on lavastettu. 

– Loma kuvat ennen vs. loma kuvat nykyään. Viikonlopun menovinkit löydät swaippaamalla eteenpäin: Rakenna itsellesi rentouttava keidas Evan ja Monican tyyliin ja nauti kotona olosta.

– Tää oli meidän perheen ensimmäinen ja toistaiseksi viimeinen ulkomaanmatka. Tästäkin on jo yli vuosi!! Meidän mini oli vasta 4,5kk eli tuskin muistaa mitään. Mutta me muistetaan, oli ihanaa ja jännää. Evan ja Monican loma oli myös unohtumaton ja niin tätä päivää, Elg kirjoittaa. 

Kuvassa poseeraa Elgin näyttelijäkollega, Salatut Elämät -sarjassa Monica Mustavaaraa näyttelevä Irina Vartia

(Voit selata kuvia sen vasemmalta.)

Elgilla on puolisonsa Alexey Smolyaninovin kanssa vuonna 2019 syntynyt lapsi. 

Elg odottaa tällä hetkellä pariskunnan toista lasta, jonka laskettu aikansa on marraskuussa. Näyttelijä kertoi hiljattain voivansa tällä hetkellä hyvin ja raskaus ei ole estänyt häntä tekemästä töitä, kun sarjan kuvaukset starttasivat elokuussa.

– Kotona vietämme vauhdikasta arkea: taaperon vauhti kasvaa ja minun vauhti hidastuu, tämä yhtälö tuottaa mukavasti haastetta arkeen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja