Salkkarit-tähti Sami Uotila nauttii itsensä rääkkäämisestä: "Tulee sellainen olo, että elämä on niin siistiä"

Nikkinen harmittaa Haukkalaa 1:43
Videolla Sami Uotilan hahmo Aki käy Jannen hermoille Salatut elämät -sarjassa.

Aki Nikkisen roolista tuttu Sami Uotila viettää vapaa aikansa liikunnan ja laulamisen parissa.

Salkkarit-näyttelijä Sami Uotila on pitänyt syyskaamosta loitolla keskittymällä kuntoiluun. Uotila harrastaa crossfitia, joka on harjoittelumuotona nostanut viime vuosina suosiotaan.

Crossfitissa pyritään kehittämään kaikkia kehon ominaisuuksia lihasvoima-, kestävyys-, nopeus- ja notkeusharjoitteiden avulla. Laji eroaa huomattavasti perinteisestä kuntosalilla kuntoilusta.

– En ole tehnyt sitä ennen, olen siis ihan noviisi siinä, hiljattain lajin aloittanut Uotila kertoo MTV Uutisten haastattelussa.

Lajissa Uotilaa kiehtoo erityisesti kehon rääkkääminen ja siitä syntyvä tunnetila.

– Jos rääkkäät itseäsi, niin ensin on kymmenen minuuttia aika shitti olo. Sen jälkeen yhtäkkiä kaikki endorfiinit lyövät päälle ja tulee ihan sairaan hyvä olo. Kun tulee treeneistä ja kävelee kotiin tulee sellainen olo, että elämä on niin siistiä, Uotila hehkuttaa.

Kehonsa rääkkäämisen lisäksi Salkkarit-tähti on viime aikoina innostunut laulamisesta. Toistaiseksi Uotila on keskittynyt laulamaan itsekseen, eikä yleisö ainakaan vielä hänen taidonnäytteitään pääse kuulemaan.

– Saatan mennä johonkin tilaan, mistä saa vaikkapa karaoketaustoja ulos. Saatan valita biisin moodin mukaan, se on monella tapaa minulle sellainen kanava, jonka kautta pystyn päästämään ulos emootioita, Uotila selventää.

Samalla lauluharrastus on Uotilalle keino ylläpitää näyttelijöille tärkeää taitoa. Mies väläyttelee ajatusta mahdolliselle musikaaliesiintymiselle teatterissa. Uotila on ollut mukana musikaaleissa työskennellessään kaupunginteatterilla.

– Minulla on kuitenkin tuttuja siellä musikaalipiireissä, niin ehkä minun pitäisi soittaa sinne, että milloin olisi hyvät koe-esiintymiset, niin pääsisi sinne uudestaan kokeilemaan, Salkkarit-tähti vitsailee.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv.fissä!

Lue myös:

    Uusimmat