Salkkarit-tähti Markku Pullin musiikkiura saa jatkoa! Tällaiset ovat Roinatanin tulevat kuviot

Salkkarit-tähti Markku Pulli niittää suosiota videopalvelu TikTokissa:"Huumorilla minä siellä olen" 3:39
Salkkarit-tähti Markku Pulli niittää suosiota videopalvelu TikTokissa: "Huumorilla minä siellä olen"

Salkkarit-tähti Markku Pulli kertoo, että Roinatan on palannut studioon.

Näyttelijä Markku Pulli tunnetaan erityisesti Salatut elämät -sarjasta, jossa hän on esittänyt jo vuosien ajan Joonatan Sievistä. Osalle sarjan katsojista saattaa tulla yllätyksenä, että mies on tehnyt näyttelijänhommien lisäksi myös musiikkia.

Roinatan-taiteilijanimellä räppäävä Pulli julkaisi kahdeksan vuotta sitten Roju-nimisen kappaleen yhdessä Matti Juhanin kanssa. Kappaleessa kaksikko räppää uhoavaan tyyliin salilla treenaamisesta ja anabolisista steroideista.

Pulli on julkaissut toistaiseksi vain yhden kappaleen, mutta asiaan on tulossa piakkoin muutos. Pulli nimittäin kertoo MTV Uutisille, että Matti Juhani ja Roinatan ovat palanneet studioon ja työstävät parhaillaan uutta musiikkia.

– Tuossa joku aika sitten Matin kanssa ollaan hierottu uutta materiaalia nippuun. Nyt olisi tarkoitus tehdä hyvät musiikkivideot, näyttelijä kertoo.

Kappaleita on tulossa Pullin mukaan mahdollisesti useampia kuin yksi. Ajatuksena on laittaa "vielä isompi vaihde silmään".

Mies kertoo, että mikäli kappaleet ottavat tuulta alleen, olisi hän valmis esittämään niitä myös livenä.

– Olen miettinyt, että jos pääsisi Flow-festivaalin pääesiintyjäksi. Se olisi haaveissa, se on päähomma, en minä oikeastaan muun takia sitä tee, Pulli sanoo vakavana, kunnes hänen suunsa kääntyy hymyyn ja hän kertoo vitsailleensa.

– Mutta jos tulisi jotain (keikkoja), niin miksi ei. Mutta en minä ota mitään paineita, pääasia, että on hauskaa, hän lisää.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!


Lue myös:

    Uusimmat