Salkkarit-tähti Jasmin Voutilaiselta tiukka viesti kritisoijille: "Oikeasti, nyt järki käteen"

Bloopers Osa 24 4:49
Salkkareissa kohtaukset eivät aina mene putkeen – katso kooste pieleen menneistä otoksista

Jasmin Voutilainen vastaa napakasti kritisoijille.

Salatut elämät -sarjasta tuttu tähti Jasmin Voutilainen julkaisi viime viikolla Instagram-tililleen peilin kautta otetun selfien, jossa hän poseeraa vessassa. Myöhemmin hän päivitti kuvansa tekstiä saatuaan liudan kommentteja. 

– Kiitos kaikille aivan valtavan ihanista kysymyksistä ja huolenpidosta siitä, että olenko raskaana. Joskus kannattaa miettiä, ennen kuin sanoo. Sitte vielä tosiaan ihmettelette, miks jengi muokkaa niiden vartaloita kuviin.

– Haukkukaa miten lystäätte, jos se oloanne helpottaa. Mutta älkää koskaan kysykö mitään noin henkilökohtaista ja loukkaavaa keneltäkään. Et voi tietää toisen taustoja (esimerkiksi keskenmeno, abortti, lapsettomuus jne jne). Vaikea olla fine oman kropan muutosten kanssa, kun jokainen vihjailee minun olevan vähintään kolmosille raskaana. Oikeasti, nyt järki käteen ja pää pois sieltä omasta perseestä, hän jatkaa. 

Voutilainen sanoo olevansa aivan täynnä arvostelua ja pyytää siirtymään muille sivuille, pois omasta Instagramistaan.

Voutilaisen kuva täyttyi tykkäyksistä ja kommenttikenttä vastauksista. 

– Siis apua. Mutta tiedän sinun niin olevan noiden kommenttien yläpuolella. Jengi voisi todellakin miettiä, mitä suustaan päästää/kirjottaa, Salkkarit-kollega Monika Lindeman kirjoitti. 

– No kyllä! Ja kiitos ihana, somessa kohtaa aina jotain negaa, mutta sitten on tietyt asiat, mitä ei vaan ole ok kommentoida missään tilanteessa. Kehorauhan pitäisi kuulua kaikille! Voutilainen kommenttoi takaisin. 

Jasmin Voutilainen sekoitetaan usein roolihahmoonsa Aino Kaukovaaraan 1:19
Jasmin Voutilainen kertoi aikaisemmin, että hänet sekoitetaan usein roolihahmoonsa Aino Kaukovaaraan.

Voutilainen näyttelee Salatut elämät -suosikkisarjassa Aino Kaukovaaraa. Hän oli aikaisemmin tänä vuonna sairauslomalla kuvauksista, mutta on jo palannut takaisin sorvin ääreen. Häntä tuurasi kuvauksissa Laura Allonen.

– Oli helpottavaa, että äkillisestä sairastumisestani huolimatta tuotantoon löytyi nopeasti hyvä sijainen ja pystyin täysin keskittymään paranemiseen, Jasmin kertoi tuolloin.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat