Salkkarit-tähti Axel Milliam paljastaa lisätietoja uudesta kansainvälisestä elokuvaprojektistaan

Axel Milliam astelee uutena kasvona Salattuihin elämiin – palasi rakkauden takia Lontoosta Suomeen 2:25
Video vuodelta 2020: Näissä tunnelmissa Axel Milliam aloitti aikoinaan työt Salkkareissa!

Axel Milliam kertoo, millaista elokuvaa hyppää tähdittämään.

MTV kertoi muutama viikko sitten, että Salatut elämät -sarjassa Kristian Harjua esittävän näyttelijän Axel Milliamin kansainvälinen ura valkokankaalla saa jatkoa.

Milliam sai viime vuonna roolin kansainvälisestä Dali-elokuvasta, joka kuvattiin Lontoossa syyskuussa. Nyt Dali-elokuvan tuottaja on roolittanut hänet päärooliin ensi vuonna Englannissa kuvattavaan elokuvaan. 

– Dalin tuottaja tykästyi touhuuni sen verran paljon, että halusi tarjota minulle roolia seuraavasta elokuvastaan. Olin Yhdysvalloissa kirjoittamassa sopimukset elokuvaan, ja työstimme sitä yhdessä ja ideoimme, hän kertoo MTV Uutisille.

Yhdysvalloissa Milliam pääsi myös muun muassa tutustumaan Hollywoodiin Dali-tuottajan johdolla.

Milliam ei voi vielä tässä vaiheessa antaa kovin tarkkoja tietoja roolistaan. Hän kuitenkin paljastaa, että elokuva on klassinen 1900-luvun alkuun sijoittuva murhamysteeri, joka tullaan tekemään vanhaa Hollywoodia kunnioittaen.

– Hahmoni on erittäin mielenkiintoinen. Hahmoni tarina ja osuus elokuvassa on kirjoitettu tosi ovelasti. Tykkäsin käsikirjoituksesta erittäin paljon, hän sanoo.

Milliamilla on ollut mahdollisuus olla mukana muovaamassa ja työstämässä omaa hahmoaan. Kyseinen luova prosessi on kestänyt näyttelijän mukaan jo pidemmän tovin.

Elokuvan kuvaukset alkavat tammikuussa 2025. Milliam on jo nyt aloittanut omalta osaltaan valmistautumisen kuvauksiin.

Dali-elokuva puolestaan on Milliamin mukaan tällä hetkellä viimeistelyvaiheessa. Hän paljastaa, että kyseisen elokuvan tiimoilta on pian luvassa uutisia.  

Salatut elämät ma-to MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla. Seuraavan viikon jaksot perjantaisin MTV Katsomo + -tilauksella. 

Lue myös:

    Uusimmat